|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Kako beru kupus u Obrenovcu?
Na dah. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Do?ao jedan nabildovan tip u ?tampariju da napravi vizit kartu.
Primio ga komercijalista za ugovaranje poslova...uzeo čovek bele?nicu... -?ta ?elite da pi?e? -Moje ime i prezime...adresa...telefon... -Recite... Dade čovek osnovne podatke... -I ...?elite jo? ne?to, imate neku titulu? -..doktor...vasionski. -Izvinite, vi ste doktor? -Pa da. -Kako...Kakav ste vi doktor? -Isti kao i svi ovi ostali...Čitate vi novine ovih dana? -Čitam... -Pa ?ta se onda čudite, vidite da smo puni... doktora koliko oće?... mogu valjda i ja da napi?em da sam doktor...ja sam bar pravi...nema la?i i prevare...mo?e da se sve proveri... za sekundu. -Kako to? Kakav ste to doktor , pa jo? i za vasionu? I ta brza provera...kako? Čovek jo? nije ni zavr?io rečenicu kad odjednom dobi ?amar...uvo mu zvoni...pade mu mrak na oči. Bilder se sa?e i pita... - Jel vidite zvezde? - Vidim... - To je to prijatelju...vasiona. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Srela se dva prijatelja i komentari?u tekuće dogadjaje.
-E moj prijatelju, vidi? li ti ovo? Malo,malo pa tek neki doktor nauka skikne. Koliko li ih ima ovako...da ka?em...hendikepiranih. Znali smo da ima la?nih fakultetskih diploma...magistrata...a evo sad pojavi?e se i la?ni doktorati. - Nemoj bre na tu temu, jel smo se dogovorili da nećemo o politici. - Pa ovo nije politika... - Nego ?ta je? - to je prijatelju moj...te?ko sranje. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Danas skiknu jo? jedan mali doktor.
Izgleda da je kod nas najbolji vic... ako vam neko ka?e da je doktor nauka. |
|