|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
budi precizniji. koja vuna je od 140kg/m3? Knauf KR-P je 90kg. I prodaje se u tablama od 50-100mm. Za koju si ti vunu izneo ove podatke?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Ja kako mogu da zakljucim iz postova i podataka koje je postavio torbica3d, superchunk koji cu raditi u svim uglovima u sobi 410 x 330 ce biti uzaludno bacanje novaca. Punit cu ih vunom Rockwool Multirock , dimenzija 45x45x60 od poda do plafona i ispred njih ce biti paneli od Knauf TP-50 i Ursa TSP debljine 10 cm sa isto toliko air gap-a. Otprilike izgleda isto kao sto je mexx nacrtao samo sto kod mene nece biti te ploce nego paneli od 10 cm punjeni vunom.Po tvrdnjama clana torbica3d, moj posao je za badava a u principu i ne mogu drugacije odraditi uglove zbog velicine same sobe i zbog polozaja ulaznih i balkonskih vrata (iza vrata imam samo 45 cm zida). Ako je vec tako, onda bi vam bio zahvalan gospodine @torbica3d da mi kazete svoje misljenje i kako bi vi odradili uglove u mom slucaju i u slucaju mnogih poput mene koji su u ovim vodama obicni entuzijasti, pocetnici,pioniri... Ja ovo sto planiram nisam izmislio niti je moj neki nacin tretmana nego je to prepisano od mnogih koji su od svoje sobe imali namjeru napraviti neki svoj kutak. Takodje pitam i ostale, moze li proci ovo sto sam planirao? Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
Imali neki znalac koji moze da napravi skizzu od ovoga ?? Sta je ovaj zamislio zvuci skroz intetesantno.. Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
Zvuci al ne radi u toj meri. 40-50cm punjene kamene definitivno ukida zidove kao pojavu. Sve drugo je manje uspesno budzenje
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Nem pojma mozda si u pravu da je samo "budzenje" planiram da odradim prostoriju toliko sam ovde svega procitao da neznam de da pocnem...te velja kamena vuna pa opet ne valja nem pojma..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
Niko ne kaze da ne valja, ako mozes da je uradis u dovoljno debeloj meri.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Druze reci mi sta znaci na etiketi kam-vune 0,035w(mk) znam da treba sto teza kg/m3 malo tesko da se nabavi to (da pise na njoj koliko je teska)
Pa jel te brojke nesto govore o tezini/gustoci ili samo o topl.izolaciji Last edited by mozart554; 10-05-2014 at 10:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
kupuj knauf KR vunu, imaš tri modela KR-S, KR-P, i KR-L
poređani po težini. ima je svuda i nije preterano skupa |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje za iskusne... | kravadinka | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 15-03-2011 08:45 PM |
3 monitora.....pitanje za iskusne | shashko | Monitoring | 3 | 17-11-2010 12:02 PM |
pitanje.... | David11 | Computer Hardware | 3 | 01-07-2010 10:33 AM |
Za iskusne na forumu (Max,oggy itd.) | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 22-04-2005 11:22 PM |
Mastering za malo manje iskusne | Digital Cave | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 21-02-2005 01:26 AM |