|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Pristojan tekst za one sa malo manje iskustva:
![]() http://www.massivemastering.com/asse..._to_Mixing.pdf
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
zakon
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
O?ito se radi o dobroj stvari. Jo? da kod nas ima ljudi koji bi ovo prevodili i ?tampali... prodavali... Izgleda da samo na zapadu to shva?aju kao koristan, pa i unosan, posao. Ma, balkanci smo mi!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Il mozda jos lakse umesto da prevodimo ceo internet da ti lepo uplatis neki kurs engleskog.
Ovo shvato kao savet jel ces stalno biti u problemu bez engleskog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ma u pravu si ridge... Medjutim ovo sam vi?e rekao jer mi djeluje skoro kao fenomen na na?im prostorima niko ?ivi ne izdaje slu?nu literaturu... a sigurno bi bilo unosno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]()
evo ti nas forum, na njemu imas knjig ai knjiga doduse neslozene su ali sluze svrsi
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Da, Eone, ovaj je forum pravo bogatstvo i raj.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Oko 250 gradova ima u Srbiji. Neka u svakom gradu knjigu kupi po 2 muzi?ara to je 500. (to je primjer samo za manja mjesta, a da ne spominjemo Beograd, Novi Sad, Ni?, Kragujevac...) Onda neka sa svake knjige izdava? zaradi 100 dinara (1,5 EUR) to ti je 500 x 1,5 = 750 eur to jest oko 50.000 dinara. Deset razli?itih knjiga x 750.eur = 7.500 Eura ![]() Ovo sve pomno?i jo? najmanje sa 3 jer: 1. Ja sam naveo MINIMUME! (samo dva ?ovjeka po gradu... nisam obra?unao ve?e gradove... itd.) 2. Tr?i?te bi neminovno bilo pro?ireno na BiH, Hrvatsku, Makedoniju i Kosovo, gdje takodjer ima ljudi koje ovo zanima i gdje se isto tako slabo objavljuje u ovoj oblasti (za Hrvatsku nisam ba? siguran da se ne objavljuje... mo?da tamo rade malo vi?e). Pozdrav. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za iskusne na forumu (Max,oggy itd.) | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 22-04-2005 11:22 PM |