|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
spire u akciji kao bass u prvoj pesmi ali ga ima i u ostalim
![]() https://soundcloud.com/bassagenda/al...ce-ep-previews |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Moze i tako
![]() Evo osam ideja u jednom MP3, pet su u istom stilu (2-6), to sam od nekog lead-a napravio ravan bas pa odsvirao preko razne stvari... Svidja mi se "sound". Moze bas svasta da se napravi od toga. Frag - Spire Trance Demo Stvarno je neverovatno koliko sirok spektar farbi moze da se izvuce iz Spire-a. Secam se rework-a Oxygen Part 2 cini mi se, nisam mogao da verujem koliko toplo i autenticno zvuci. Ni nalik onim ostrim dub step preset-ima. FILTERI su glavni adut Spire-a, poputno cisti, raznovrsni, nema nikakvih izbolicenja koja su me uzasno nervirala na drugim VST-ovima. Npr. napravim dobar pad, ali kad je cutoff na pola zvuk se isprlja i krene neko krckanje. Ovde toga naprosto nema. Jos jedan primer (od jutros) Frag - This Is Music, sa guitar sound-om, nesto kao Solarstone ako se neko seca... I tu je sve Spire. Onako, lep, raskosan zvuk. EQ je mnogo bitan. Takodje napravljen da sto manje izoblicava zvuk, ne znam, mozda je kombinovan s nekim limiter-om/comp-om. Citao sam negde da je na Virus-u slicno radjen EQ. Bass moze dosta da se pojaca, bez distorzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Dobro ti je ovo! I dobar je sint, nema šta!
Ali, ja ne mogu da mu oprostim što i na i7-ici, sa punom polifonijom, pucketa i krcka. Jedan jedini sint! Jedan VSTi. Isto ko Diva. Odma padne uninstall! Ja čekam da izađe verzija 2 mog voljenog DUNE-eta. Kažu beta testeri da je keva! Sjajan zvuk, bez CPU usage-a od koga otpadaju izvesni delovi muške anataomije. Ali, iako je trebalo da izađe do otprilike ovog dela godine, ništa se ne čuje o izlasku. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Reveal Sound SPIRE - snizena cena do 15.09. | frag | Audio Software | 8 | 29-12-2015 12:48 PM |
Moj najnoviji singl upravo izasao | Ilija Ilic | Promocija radova | 5 | 15-03-2014 11:41 AM |
Najnoviji hit ... | ProkDu | Pricaonica | 3 | 17-03-2011 09:49 PM |
Sound On Sound recenzija sE Electronics Voodoo serije ribbon mikrofona | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 26-01-2011 11:38 AM |
Evo moj najnoviji singl pa uzivajte :) | Ilija Ilic | Promocija radova | 6 | 17-07-2009 07:11 PM |