|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#131 |
MAO
|
![]()
da se ne lažemo, presuđuje i tih 300e koje su dovoljne da kupiš kršetn kejs za njega
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
MAO
|
![]()
bar presudjuje klijenteli koja uopšte razmišlja o uređajima tog ranga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Senior Member
|
![]()
Da je Compact recimo 24-kanalni to bi bilo sasvim drugačije češkanje - ovako - stvarno ne vidim neki bitan razlog za pazar Compacta.
Nego sad pogledah A&H QU-16... Da li je iko imao iskustva sa tim novim A&H? Vidim da je slične cene pa ne znam da li ispada bolja kupovina kada se podvuče crta. Last edited by wladymeer; 18-02-2014 at 02:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Pro Member
|
![]()
a sta rekoste za tascam dm3200 za live? Jel to klasa iznad x32 ili je vec prevazidjen stroj?
![]() |
#135 |
Moderator
|
![]()
Davno pro?lo vrijeme.
![]() |
#136 |
Moderator
|
![]()
Mo?da bude nekom interesantno...
![]() |
#137 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Razmisljajuci i o ne previse zahtevnim studijskim potrebama ovaj qu-16 mi je totalno zaokupirao paznju.Posebno interesantna je i cena ispod 2k jura za QU-16,prc skuplji je od producer a jeftiniji od compact-a x32 sto ga cini ozbiljnim game changerom u toj kategoriji. Bilo bi sjajno da neko ko prvi bude imao kontakta sa njim podeli svoje utiske....
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 09-03-2014 at 08:35 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Member
|
![]()
Evo nekoliko reci ,koristio i preprogramirao za neke drugare.
Plus :kompaktan.lak.jednostavan za rukovanje,svidja mi se eq,eff manje vise. Minus:losa izrada,plastikice ruzne pod rukama,deluje jeftina kineska izrada,pun bagova(npr taj isti USB cas radi,cas ne radi,neki put odbije da prosledi signale na monitor,mali ekran..Mozda neka novija ver softwera ispravi nedostatke,po mom licnom misljenju bolja je kupovina x32...Ja ipak cekam Midas m32 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
VIP Member
|
![]()
Jel bio instaliran update firmware-a?Koliko sam pratio bilo je dosta problema sa njim jer su zurili da ga lansiraju pre vremena,pa dosta stvari nije bilo odradjeno,ukljucujuci i podrsku za win na kojoj jos rade.Navodno sa update-om firmware-a je dosta stvari doslo na svoje mesto....
![]() |
#140 |
Pro Member
|
![]()
Evo ga x32 I kod mene (producer). Za sada jedino sto mi smeta je behringerov logo
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|