|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
U pitanju je Ableton live 8.2.2. Na glavnom kanalu je samo masteru suite, na ostalim kanalima nista od efekata samo EQ three i Mixer znaci nema nista sto bi moglo da utice na pesmu non stop. Desava mi se kada pustim pesmu u abletonu da se losije cuje nego original lupam rihanna- what now. Nekako mi je slabija, kao da spusti bit rate cim je prebacim u ableton. U cemu je prob i dal ste i vi to primetili ?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Vjerujem da si upoznat sa različitim algoritmima (beats, tone, texture, complex...) koji se nude za svaki klip/pjesmu?
Last edited by Danilo S; 25-01-2014 at 07:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Na svaku pesmu je stavljen complex pro. Posto koliko sam procitao on je najbolji ...
Evo citam na netu da se jos ljudi zali da im sjebava zvuk, kao da im pesma ispusti dusu i to bez warp-a ( takodje pokusao sa i bez warp-a) ...
http://www.myspace.com/ugljesavukovic Last edited by ugljesa; 25-01-2014 at 07:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nemoguce probao isti fail u abletonu cubasu i studio one isto zvuci.odoh da probam i reaper pa javljam..ja mislim da je teoriski nemoguche .,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ma znam i ja da je teorijski nemoguce, nisam od onih klinaca koji kazu jel se bolje cuje cubase ili ableton
![]() Ali usi me ne varaju, tacno cujem kako je dinamika malcice ugusena i kao da spisti bitrate pesme. Inace stiklirano hq opcija na pesmi. Sad cu da vidim da isntaliram 9-ku ableton pa javljam ...
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Probao i reaper ista pricha,moze da bude i do snimka tog(wava,aiff,mp3).znam da je ableton bash opasan daw ,lichno sam ga podcenio na pocetku ali sada vidim da mi je bustovao kreativnost totalno.moj savet daj mu malo vremena i videchesh da sam upravu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kvalitet usnimka | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 06-01-2014 01:08 AM |
Kvalitet VSTi | rasa01 | Audio Software | 13 | 27-07-2010 04:38 PM |
Najbolji kvalitet snimka | pevac | Computer Hardware | 16 | 11-03-2009 02:26 PM |
Kvalitet // Kucni studio | alfom | Razno | 7 | 21-11-2008 11:21 AM |
kvalitet zvuka | liman021 | Razno | 60 | 24-04-2007 05:02 PM |