![]() |
Ableton kvari kvalitet ?
U pitanju je Ableton live 8.2.2. Na glavnom kanalu je samo masteru suite, na ostalim kanalima nista od efekata samo EQ three i Mixer znaci nema nista sto bi moglo da utice na pesmu non stop. Desava mi se kada pustim pesmu u abletonu da se losije cuje nego original lupam rihanna- what now. Nekako mi je slabija, kao da spusti bit rate cim je prebacim u ableton. U cemu je prob i dal ste i vi to primetili ?:banghead::confused::confused:
|
Re: Ableton kvari kvalitet ?
Vjerujem da si upoznat sa različitim algoritmima (beats, tone, texture, complex...) koji se nude za svaki klip/pjesmu?
|
Na svaku pesmu je stavljen complex pro. Posto koliko sam procitao on je najbolji ...
Evo citam na netu da se jos ljudi zali da im sjebava zvuk, kao da im pesma ispusti dusu i to bez warp-a ( takodje pokusao sa i bez warp-a) ... |
Nemoguce probao isti fail u abletonu cubasu i studio one isto zvuci.odoh da probam i reaper pa javljam..ja mislim da je teoriski nemoguche .,
|
Ma znam i ja da je teorijski nemoguce, nisam od onih klinaca koji kazu jel se bolje cuje cubase ili ableton :))?
Ali usi me ne varaju, tacno cujem kako je dinamika malcice ugusena i kao da spisti bitrate pesme. Inace stiklirano hq opcija na pesmi. Sad cu da vidim da isntaliram 9-ku ableton pa javljam ... |
Quote:
|
Probao i reaper ista pricha,moze da bude i do snimka tog(wava,aiff,mp3).znam da je ableton bash opasan daw ,lichno sam ga podcenio na pocetku ali sada vidim da mi je bustovao kreativnost totalno.moj savet daj mu malo vremena i videchesh da sam upravu
|
All times are GMT +1. The time now is 07:32 PM. |