|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#181 |
Moderator
|
![]()
-Oooo, cestito bebe masko! Kako se vika?
-Fala, fala, se vika Izdislav! -Izdislav? Ubavo, ubavo. A po koga se vika taka? -Po pesna ot Vajt Snejk - Is this love... |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Pro Member
|
![]()
Devojka se udaje a drugarica je pita, jesi trudna? Ne, kaze devojka. A ova ce, pa sto se udajes na prazan stomak.
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Pro Member
|
![]()
Mujo : E, moj Suljo! Prvi put su me unesrećili na?i Zmajevi.
Suljo : ?to bolan? Mujo : Pa, eto, plasira?e se direktno na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, pa ih ne mogu prekosutra, u petak, 15.11.2013.g. gledati u bara?u!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Senior Member
|
![]()
Najavio glavni pop da će obići svoju eparhiju i jednog dana zapucao u neko malo seoce. On stigo ali nigde nikog, ti?ina. Namr?tio se glavni pop pa pravo u crkvicu i tamo nadje de?urnog seoskog popa. Jo? sa vrata viče
-Pa dobro bre, ?to ne zvoni?,?ta radi? ti t? Seoski pop ga gleda, pa zami?ljeno odgovara. -Ma... ima 100 razloga ?to se zvona nisu čula. -?ta priča? bre to? Kakvih 100 razloga. Jer ti to mene zavrkava?? Odma da si mi kazao samo jedan od tih 100. -Pa...nemamo zvona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Member
|
![]()
Bosanac se u javnoj kuci raspituje oko cena,kaze madam ,imas za 5000 i za 4000,sta dobijam za 5000 ,pita boske,...mazelje,sex,kondom...odgovara madam,a za 4000? pita boske,isto to ako nemas 5000!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Senior Member
|
![]()
Odigrala ciganka jedan loto listić i sutradan rano ujutru oti?la do kisoka gde je uplatila da proveri brojeve. Samo ?to nije pala u nesvest, ali vide da je dobila sedmicu. Krene ona polako kući,razmi?lja kako da podigne pare a da ne ka?e mu?u. on će sve da joj uzme, da potro?i a njoj... ?etala ona tako nogu pred nogu i kad se pribli?ila kući istrča dete i viče:
-Mamo, mamo umreo tatko. Ciganka spustila glavu i mrmlja. -Kad te oće,oće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Moderator
|
![]()
Gde je kod plavu?e slepo crevo?
- Kad uđe?, pa desno... ![]()
![]() |
#188 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
You know that feeling in the morning where your mind tells you to get up , youp body tells you , lets sleep just a little bit more , and your dick goes : this is spartaaa !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Junior Member
|
![]()
Ulazi u birc muškarac s puškom u rukama i s vrata, ljut k’o ris, viče:
- Ko je od vas spavao s mojom ženom?! Da mu odmah glavu prosviram! Iz jednog udaljenog kuta neko odgovori: - Nemaš ti toliko metaka, prijatelju! Traži Crnogorac posao gdje ništa ne bi radio i zaposli se kao portir na groblju. Nakon dva dana dao otkaz i pitaju ga zašto. - Ma jebem ti takav posao svi leže samo ja radim!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Pro Member
|
![]()
Najnovije vijesti :
"Udru?enje alkoholičara iz Nejebića je upravo patentiralo proizvodnju rakije od Afričke ?ljive". |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi o glazbenicima | zvincic | Pricaonica | 87 | 07-03-2013 12:16 AM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |