|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Drugari pomoc! Prijatelj mi nudi jedno mjesto na nalogu, a ja imam priliku da kupim UAD2duo koji je vec kupljen kao neki Custom ili Flexy pak (tako nesto, koji ima par pluginova). Da li ja mogu da zanemarim taj postojeci nalog sa tim pakom, tj da je tretiram kao praznu i da se prikacim na nalog koji mi daje prijatelj? Hitno! Hvala!
Sorry, nemam pojma o ovim stvarima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ivan Lekic
|
![]()
Moze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kralju!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
Hehe, Ivanes, care...hihih....
Fora je sa nalozima, a tvoj prijatelj ima nalog. Prebaci se sa tog naloga na kom je karta sada na nalog tvog prijatelja, to mora on, ima tamo objašnjenje i opcije, da je do-pazario još jednu kartu, sad se već ne sećam tačno, a zaboravih koji mi je log-in... On posle toga ponovo skine authorisation file, i da ga i tebi. (neki fajl od par kb)
![]() |
#35 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ako mogu jos jedno pitanje:
UAD2Duo koji sam kupio je vec registrovan na jedan nalog. Ja hocu da ga registrujem na nalog mog prijatelja. - Da li to znaci da treba da uradim onaj "Request transfer" na njegov nalog (kao da je on kupio od mene)? - Imam vaucer od $150 na mom nalogu. Da li ce se, ako tamo kliknem da se transferuje i vaucer, taj vaucer dodati na vaucer njegovog naloga? - Ja imam par pluginova na mom nalogu, medjutim imam jedan koji moj prijatelj nema pa bi mozda samo njega prebacio na njegov nalog. Da li tamo da odaberem da se transferuju sve licence pluginova koje imam (iako ih taj drugi nalog vec ima sve osim jednog), ili da odaberem "No", pa da u "Special Instructions" napisem da transferuju samo taj jedan plugin koji ovaj drugi nalog nema? Izvinite, udavih, ali necu da nesto u*erem ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ivan Lekic
|
![]()
Da treba da uradis transfer cards .. i imaces opciju da li prebacujes samo kartu(hardw) ili all plugins.. posebno pluginove ne mozes sam prebaciti ali je moguce tako sto ces kontaktirati uad support
takodje, Uad-ova politika se moze menjati, tako da je najbolje da ih kontaktiras sa svim pitanja i oni ce ti postupno pomoci da uradis transfer |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
Imam i ja jedno pitanje u vezi UAD-2. Skoro sam kupio UAD karticu i dobio reg fajl sa gomilom pluginova. E sad, hocu da kupim jos jednu UAD karticu,otvorim svoj nalog i polako pocnem da kupujem plugine koji mi fale. Kako bi te dve kartice radile u istoj masini i da li bi uopste radile zajedno? Nov sam u svetu UAD-a , molim za pomoc i objasnjenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pa radiće zajedno sve ok, ali neće biti na istom nalogu za reg. Ako su na odvojenim nalozima, neće isti plagovi raditi na obe karte. Radiće oni osnovni koje dobiješ free, ali ostali će raditi svaki na svojoj karti koliko može... E sad, ako hoćeš da su na istom nalogu, vlasnik naloga mora da je registruje (ako ima uopšte mesta na nalogu) i jbg...to se opet...naplaćuje, mislim, ljudi su prodavali mesta na nalozima i ranije... ![]() Onda bi u dogovoru sa vlasnikom naloga morao da kupuješ nove plagove (jer ih kupuješ za ceo nalog i sve karte na na njemu), pa to može biti mesto "prebijanja" usluga ustupanja mesta na nalogu npr...
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
Pozdrav
Da li mogu na svoj nalog kartice UAD-1(imam 3 naloga puna, ostao jos jedan slobodan sa dosta kupljenih pluginsa), registrovati novu UAD 2 satellite. Ta UAD 2 je kartica od mog druga( znači neće biti u mom kompjuteru ), i prodao bi mu nalog sa svim mojim pluginsima, da ih i on moze koristiti. Hitno je, ako moze neko odgovoriti, i objasniti taj postupak, ako je uop?te u moguć. ![]()
![]() |
#40 |
Moderator
|
![]()
Ne znam jesi li napisao dobro, ali JEDAN nalog ima 4 mesta.
Ako imas 3 mesta zauzeta, imas jos jedno slobodno, tako da bi po logici moglo. Na njihovom sajtu UAD-2 registruj na svoj nalog, i skini novi authorisation fajl. Taj fajl das uz karticu. Ostalo mozes pitati i njihov support, mada nisu jako brzi, ali u par dana odgovore.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instaliranje na postojeci DATA file | pulsar 2 | Audio Software | 17 | 04-01-2016 11:59 AM |
Registracija powercore pluginova | Shot | DSP forum | 1 | 28-02-2009 09:13 AM |
Registracija studija | OFF | Razno | 32 | 10-04-2008 10:30 PM |
Registracija? | dvuckovic | Predlozi i sugestije | 22 | 19-01-2007 03:27 PM |