|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]() i panorama ![]() ?ta je tu je; ima tog jos za poradit.. Ljepljiva traka, na plafonu (hrapavom), m2 spuzve od 7cm, mislis da ce drzat!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
Treba ti jos jedan Absorber iznad tebe na plafon jer kako vidi je cist zid ob betona i nije dobro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]() Kazu da sve oko monitora (zvucnika) smeta, al evo nabacio i drugi par na stol, cisto za poslusat kako zvuci nesto i na njima.. Ne cujem da smetaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Spominjali su se materijali za prekrivanje mineralne (u mom slučaju staklene) vune.. Mikrofibru ne mogu pronać nigdje u većim komadima?!
Kod mene je tkanina obična za šivanje.. Vuna u absorberima po zidovima dodatno je umotana u stare plahte, neke su dodatno čak i u najonu, neke nisu.. A ova vuna pod-strop u dva ćoška prekrivena je samo tkaninom koja se vidi, s tim da je poduplana. Ima li straha od leteće mikro prašine po sobi ?! Na zvučnicima (tj crnim, tamnim površinama) ne vidim prašinu..al, ako je mikro možda se ne vidi :-O hm? P.S. s obzirom da mi je nick "amadeusvk" promjenjen, molio bih moderatora da u naslovu teme stari nick zamjeni novim, ako je moguće . Hvala. Last edited by tomycrosound; 14-11-2013 at 06:35 AM. Reason: dodatak |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sent from Predator's phone |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Da, procitao sam i to u jednoj od tema u medjuvremenu..
A gdje da nadjem veliku mikrofibru!? Problem s ljepljenjem par spuzvi na plafon ostaje. Probao 5 raznih ljepila - nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Probaj kako sam ti rekao, napravi drvene okvire po uzorku spu?ve, njih pri?erafi za plafon, te na njih spu?vu zaliijepi ili priheftaj (?teperica za tkaninu će koristiti) ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
Izbjegao bih busenje to je problem..
(Beton, prasina,.) Cak i usisavac kraj busilice ne uhvati sve.. Zaljepio danas 2 kom jedva nekako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Testirao tkaninu tako da sam maramicu (za nos - ne papirnatu) poduplao, nategnuo preko crijeva usisavaca i prislonio na absorbere i superchunk., malo prosetao lijevo- desno. Testirao s prve 2 brzine - i nema nista! Ni trun!?
Kasnije citam kako se mikrprasina staklene vune ne vidi golim okom.., Da li prasina staklene vune (mikro il ona krupnija) svjetluca ako se osvijetli pod odredjenim kutem? Imao sam situaciju, sve poslozeno u prostoriji, tek onda unosio izrezanu vunu u coskove.., u jednom trenutku sve se srusi dolje (stakl. vuna). Kasnije sve usisano, obrisano.., al ponekad kao da se nesto mjestimicno svjetluca, pa me zabrinjava pomalo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sredjivanje gitare | RokStudio | Razno | 10 | 12-10-2015 05:42 AM |
Pomoć oko malog kućnog studija... | Pi?ta | Dizajn i konstrukcija studija | 28 | 09-02-2011 05:17 PM |
Ventilacija malog studija - realizacije | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 25 | 21-04-2010 08:31 PM |
Color's Control room - sredjivanje prostora | Color | Dizajn i konstrukcija studija | 99 | 05-10-2008 02:16 PM |