![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Iz godine u godinu su sve bolji, samo je stvar da li neko ima mogucnosti da uporedi hardware i software, pa sam odluci sta mu je bolje.
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Sta bi preporucio od UADovih kompresora za mastering?
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
to je dobro pitanje
![]() Koristim Fabfilter Pro C jer mi je super za de-essing. Ja ni ne kompresujem mnogo jer uglavnom radim elektronsku muziku, a to ovih dana sve dolazi vec i previse kompresovano. Cesce mi treba neki dobar expander da povratim malo muziku u zivot. A dobrog expandera jos nisam nasao, koristim ponekad UAD Precision multiband za to. Uzeo sam i Fabfilter MB da probam i na prvi pogled mi se bas svidja. Ali da se vratimo na UAD-a, ja koristim ovo NSEQ-2 EQ - u poslednje vreme sam se bas nalozio na ovaj EQ Brainworx V2 EQ - M/S i hirurgija EQ za mastering (po meni ![]() Precision Limiter - i dalje najbolji posle TC6000 limitera (a tc6000 nemam) Jos jedan plugin koji mi je nezamenljiv je TC Dynamic EQ, ali sada ko sto rekoh mu je fabfilter MB konkurencija i ima sve ono sto TC-u fali. p.s.Shadow Hills mastering comp mi se ne svidja jer mi je mnogo ''mracan'', probao sam da ga koristim na sve moguce nacine, ali mi nije legao.
![]() |
Tags |
compressor, mastering |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitara-Pedala-Preamp-Comp | disco violence | Gitarska Produkcija | 10 | 20-10-2013 11:11 AM |
EQ i Comp na grupi ili pojedinacno? | Bota | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 04-10-2011 07:00 PM |