|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() POZDRAV |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Ja cujem out-pute,,cujem i taj in al kad stavim plug in se taj plug in necuje ,,,Znas li zasto? POZDRAV |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#6 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
Snimit.cu.klip pa da mi pomognete,ako je moguce. Recimo ,otvorim audio track u kompu i snimim npr. klavir,i taj klavir.stavim na svoj output 1. iz kompa idem preko appogee u analogni suming spl mix dream koji ima 8 stereo kanala...i recimo u kompu.odredim outpute 1,2,3,4,5,6,7,8 to je 8stereo kanala,i kad ja stavim na output 1 ,mi taj klavir svira preko analognog suminga na kanalu 1. Kad snimim klavir 1,gitara je 2,bubanj 3,vokal4 itd...ti outputi idu na jedan input u kompu.gdje snimam mix. Znaci preko toga IN snimim sve moje outpute i dobijam mix svoj. E mene zanima sad,kad stavim na taj input kakav plug in ,,zasto ga nemogu cuti ,a prilikom exportovanja se kasnije cuje,to sto sam stavijo. Ponavljam da nestavljam nesta na to i da radim master na drugom.projektu gdje stavljam plug ine.Mene samo to.zanima taj ako mogu da kazem 'routing' znaci kad posaljem sve svoje outpute u taj input ,kako cuti koji plug in na tom inputu,pre exportovanja mixa. Nadam se da me ko razume ![]() HVALA i POZDRAV |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
Snimit.cu.klip pa da mi pomognete,ako je moguce. Recimo ,otvorim audio track u kompu i snimim npr. klavir,i taj klavir.stavim na svoj output 1. iz kompa idem preko appogee u analogni suming spl mix dream koji ima 8 stereo kanala...i recimo u kompu.odredim outpute 1,2,3,4,5,6,7,8 to je 8stereo kanala,i kad ja stavim na output 1 ,mi taj klavir svira preko analognog suminga na kanalu 1. Kad snimim klavir 1,gitara je 2,bubanj 3,vokal4 itd...ti outputi idu na jedan input u kompu.gdje snimam mix. Znaci preko toga IN snimim sve moje outpute i dobijam mix svoj. E mene zanima sad,kad stavim na taj input kakav plug in ,,zasto ga nemogu cuti ,a prilikom exportovanja se kasnije cuje,to sto sam stavijo. Ponavljam da nestavljam nesta na to i da radim master na drugom.projektu gdje stavljam plug ine.Mene samo to.zanima taj ako mogu da kazem 'routing' znaci kad posaljem sve svoje outpute u taj input ,kako cuti koji plug in na tom inputu,pre exportovanja mixa. Nadam se da me ko razume ![]() HVALA i POZDRAV |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]() ![]() Last edited by LACKY; 13-09-2013 at 02:28 AM. Reason: VHMJR |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Edo, paralelna kompresija podrazumijeva postavljanje kompresora i na insert i na send ; pode?avanja zavise od toga ?ta hoće?. I na virtualnoj sabirnici ima? tu mogućnost (valjda ima?, jer ne znam koji editor-procesor koristi?). Evo ima? ovdje : http://www.l2pnet.com/blogs/insert-e...fects-02222011 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Paralelna kompresija ableton | izba | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 14-11-2011 03:15 AM |
Kompresija VST(i) | alfom | Audio Produkcija - Osnove | 2 | 15-04-2010 09:59 PM |
kompresija | darkstar | Dejan Vučković | 17 | 20-01-2010 03:05 PM |
kompresija po n-ti put | strasni zmaj | Zoran Vračević - Vrač | 15 | 19-09-2006 04:08 PM |
Paralelna kompresija! | idekius | Zoran Vračević - Vrač | 21 | 15-08-2006 09:47 PM |