|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Posto sam te dovoljno ugnjavio sa pitanjima o primeni Master Buss Kompresora
![]() -Da li koristis paralelnu kompresiju (na sendu)? -Ako je koristis, sta pustas kroz nju (nogu, dobos, bass, vocal...)? -Ako neki instrument propustas kroz kompresor na send-u, da li na istom stavljas kompresor i na insertu na njegovom kanalu? -Kako podesavas paralelni kompresor (narocito me zanima attack i release, posto sam tu redovno u nedoumici)? (ja stavim maximalnu mogucu kompresiju, ulaz na kompresoru opalim do daske, a izlazom regulisem jacinu tog send-a, inace, kao paralelni kompresor obicno koristim emulaciju Urei 1176LN) -Koji kompresor koristis? (to i ne moras da mi kazes, posto pretpostavljam da je u pitanju neka rackchina ![]()
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kompresija na bubnjevima | vasko | Audio Software | 8 | 11-12-2008 06:29 AM |
kompresija po n-ti put | strasni zmaj | Zoran Vračević - Vrač | 15 | 19-09-2006 04:08 PM |
kompresija u elektronici | SumAnuT | Tutorijali | 20 | 16-05-2006 09:33 AM |
sidechain kompresija u acidu | Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 19-04-2006 03:18 PM |
Kompresija::: napredne tehnike | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 20-06-2003 04:13 PM |