|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
MAO
|
![]()
ako još uvek nisi našao 9632, javi mi se na private
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Member
|
![]()
Hvala, ali trenutno (zapravo, najverovatnije bar do proleće sledeće godine), kupovina 9632 nije više aktuelna. Istrošio sam se za komp (i koješta drugo), tako da sam po tom pitanju dekintiran.
Upgrade kompa mi je definitivno bio mnogo potrebniji. Za modelovanje i renderovanje uvek dobro dođe više resursa. Imam jednog prijatelja koji živi u Japanu, i jednom sam ga pitao (ili mi je jednostavno sam rekao), za one papirne zidove. Tipa, kakvu privatnost čovek može da ima sa papirnim zidovima? On mi je rekao (citiram), "well, they just decide that paper walls are privacy". Tako sam i ja isto "odlučio" ![]() ![]() Što se tiče mog amaterskog bavljenja muzikom, recimo da sam jako zadovoljan onim što mi je i7 doneo. Jeste greota da se ne koriste resursi procesora zbog toga što 0404 krene da puca kad procesorsko zauzeće dođe do (tipa) 47-48%, a latenca je 5ms. To u meni izaziva prirodnu želju da u računar stavim zaista pristojnu zvučnu karticu. Ali, i sa pola snage procesor može podosta, podosta, podosta da izgura. Naravno, u toj situaciju ima već puno stvari koje su uključene, pa nešto može da se privremeno isključi, pa da se sistem rastereti tako, a da se to i ne oseti previše. Za miksanje može da se digne latenca itd, tako da je za sada sve cool. Last edited by Ghost Dog; 07-09-2013 at 04:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
upgrade pc-ja, ima li smisla? | stefdza90 | Computer Hardware | 1 | 12-01-2013 01:29 AM |
winxp background services, ima li smisla? | silzg | Computer Hardware | 3 | 21-07-2008 04:34 PM |
Kako odabrati pravog producenta, kod nas,a i sire? | disco violence | Audio Produkcija - Tehnike | 59 | 03-11-2007 01:51 AM |
Stvarno nema smisla!!! | OFF | Predlozi i sugestije | 1 | 07-08-2006 02:57 PM |