|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
hahahahahahaha
pobedili ste sa "brazilcima"
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Ka?e Mujo Fati:
-Hajde da sebi priu?timo jedan lijep vikend. Fata: dostava alkohola -Hajde, mo?e, super ti je ta ideja. Mujo: nocna dostava -Ni?ta onda, vidimo se u ponedjeljak. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Hobotnica na srpski način
Sastojci: - 1 manje jagnje (do 15 kg) - 1 veća hobotnica (cca 2 kg) - krompir (po ?elji) Priprema: Dok se jagnje vrti na ra?nju, hobotnica se lagano kuva,uz dodatak krompira po ?elji u puno vode umereno zasoljene(naprstak,dva).Hobotnicu kuvati do otprilike kad i jagnje bude dovoljno pečeno.Izvade se krompiri, voda prolije a skuvana hobotnica izvadi iz posude.Jagnje servirati uz hladno pivo a hobotnicu baciti mackama i kerovima da ne zajebavaju dok se jede. Prijatno!
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Pandur ispituje narkomanku...
- Gde si rođena? Ova odgovara: - 'De si rođeni...!
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Ne znam kako se u Hrvatskoj i Srbiji dopunjava račun za mob, ali ovima iz BiH će sigurno biti smiješno.
Došla baba na kiosk da kupi dopunu, i kaže: molim vas jednu dopunu za moju unuku! Prodavačica: Od? Kaže baba: Od bake Mare za unuku Ivanu! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
Podgorica, ponedeljak 1.septembar 2014. Prvi dan stupanja novoformiranog kriznog poreza u CG na snagu, penzioner ulazi u pekaru:
? Dobar dan, dajte mi jedan ljeb? - Čiča, ljeb ti je od jutros 10 eura! ? A ?to veli? to mali, ?to tolko, da te stra' uzme ? - Pa, 2 eura je ljeb, 2 eura za PDV, 2 eura za DPS, 2 eura za NATO, i 2 eura za UN. ? Ao, ugasio sam ga ka' kombinat aluminijuma, ali nemam kud, evo ti 10e, numi mi jednu veknu! Pekar uzima deset eura i vraće Čiči dva eura: - Uzmi Čiča kusur! ? ?to ti je ovo sad, okle kusur? - Nemamo ljeba! ![]() ![]()
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Po?eljela Smilja da za prozore u svojoj sobi kupi nove, ljep?e zavjese, pa će mu?u Mikuli, uz jutarnju kafu :
- Mikulice moj, imam problema sa kom?ijama iz one zgrade, preko puta ; kada se navečer skidam i oblačim spavaćicu, po čitav sat me gledaju kroz prozor: Pa, ko velim, bilo bi dobro da kupim i postavim druge zavjese, ?to sam ih jučer prona?la u jednoj prodavnici ... - A-ha. E vidi? : od sada ću se ja presvlačiti u toj sobi, pa neka oni sebi kupe nove zavjese! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
Koje su bile posljednje Hristove riječi Crnogorcima?
- Ne radite ni?ta dok se ne vratim!
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
Ihihi, jedan stari, ali dobar...
Nekada se brakovi ugovarali, nije se biralo, već se znalo ko sa kim i tako. Tri mlade deve jadikuju jedna drugoj na tu temu jer treba uskoro da budu udate. Ima jedna kuća u brdu, gde se zna da živi jedan obdaren čoban, te one odluče da odu do njega pre nego što budu udate. Tako i bi'. Došle sve tri, kažu mu da su čule da je on dobar ljubavnik, on potvrdi, kaže im da se skinu, sad će on... I one ga poslušaju i vire kroz vrata da vide šta on radi. Čoban poslaga tri oraha na sto, izvadio "alatku" i puf, krc, krc, izlomi orahe! Zatim dođe kod njih i opali sve tri. One srećne, svi zadovoljni. Prođu godine, one ostale neudate, pa se opet našle, i jadikuju. Seti se jedna i kaže da je čula da je čoban još živ i "aktivan", pa predloži da opet odu do njega. I tako je i bilo, sve isto, on ih se seća , može sve, i one se poskidaju i vire kroz vrata... On poslaže sada kokosove orahe na sto, izvadi "alat" i bam, bam, bam, izlomi sva tri! Upada kod njih, tek ga one zapitaju: - Čekaj, zašto si onda kurcem lomio orahe, a sad kokosove orahe? - Vid mi je oslabio! - Odgovori čoban.
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|