|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Pusti glasine u vezi Behringera.Za novac koliko kosta (velikim slovima) NE POSTOJI nista sto moze da mu parira.Kada je izasao razvila se diskusija oko zvuka,preamp sekcije,kao jel to midas,nije midas truc,mruc...Sva ta prica je suvisna.Ako dovoljno propratis komentare na netu,kao i komentare iz prve ruke,niko,ali bukvalno niko se jos nije pozalio na zvuk tog miksera.A iz iskustva live tonca,kad nema komentara po pitanju zvuka to dovoljno govori o kvalitetu istog
![]() Na Beringerovom sajtu postoji download PC aplikacije za X32,odlicna je za upoznavanje sa softwerskim mogucnostima miksera.O kvalitetu zvuka sam ubedjen da je sva diskusija suvisna za novcanu kategoriju u kojoj se nalazi.A bogami i vecoj. Za mene jednostavno nema premca zbog obilja mogucnosti koje pruza,digital snake-a,personal monitoringa itd,nevezano za sam zvuk.Na prvom mestu,mali ruter,wireles i setanje okolo sa laptopom u ruci i peglanje zvuka iz svake tacke.Sto da ne i sa sanka sa pivom ispred ![]()
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 25-07-2013 at 09:04 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|