|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#611 |
Member
|
![]()
Pa da, nije ni cudo sto mi je nadimak pre 6-7 godina bio "Kompresor". Moram malo da zalecim to kod sebe.
![]() |
#612 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
Member
|
![]() Quote:
Dosta sirov zvuk imas. Sam miks nije sirov. Nivoi su ok, ali zvuk mi je malo retro, ja to ne volim, ali to ne znaci da je nuzno lose ili da ne valja.
![]() |
![]() |
#614 | |
Member
|
![]() Quote:
Po meni, slušajući ovo sada, ritam gitare su previše tihe, a kontra jeste malo prejaka i za moj ukus. Malo sam požurio juče da okačim miks a da ga ne poslušam iz određene vramenske distance - odmornih ušiju i na različitim sistemima. Mada, može i ovako što se gitara tiče, ali mi je u tom slučaju prajaka solo gitara na kraju, možda malo jači treba da budu back vokali (i nisam ih isjekao i stavio u sve refrene, mislio sam da može i ovako - pjesma ima neku gradaciju u formalnom smislu)... Što se bas gitare tiče, uvijek radije dajem prednost kick-u, pa malo stanjim bas. Nemam ni monitoring koji je referentan u niskom području, pa sam malo oprezniji u tom djelu spektra?! Hvala na komentaru! Pozdrav! Last edited by Hart; 19-05-2013 at 02:02 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Member
|
![]() Quote:
Da se ne brukam da ti pricam na cemu stelujem svoje snimke, reci cu samo da monitore nemam.
![]() |
![]() |
#616 |
Member
|
![]()
A bi li poslu?ao "Light my fire"?
Niko nije prokomentarisao. Malo mi je čudna boja dobo?a tamo, je l' istina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Member
|
![]()
Vaistinu cudan zvuk. Ne znam dal je gate, kompresor, eq ili kombinacija svega navedenog. Da znam kako izgleda sirov snimak mozda bih mogao i da ti kazem sta je po sredi.
![]() |
#618 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Member
|
![]()
Samo dobos. Moja greska. Nisam rekao na sta mislim.
![]() |
#620 |
Member
|
![]()
Biće da je kombinacija svega ?to si nabrojao + transient designer-a i tape emulacije
![]() Ne iskače on iz miksa koliko ja čujem, ali izgubio je prirodnost. Mo?da da mu dodam malo distorzije (svidilo mi se u "skoči"), i da ga malo povučem nazad? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |