![]() |
Test mix - kanali za vezbanje...
Evo da zakacim jedan stari snimak visekanalni,pa posto vidim da uvek ima dosta ljudi sa dosta pitanja, a znam kako je bilo kad sam pocinjao,ovo je prava stvar za vezbu mladih producenata ,a i obnovu gradiva starih lafova...:grin:
Radi se o bendu koji vise ne radi u ovoj postavi - "Maroko", pevac je Zoki Sandorov koji je bio pozvan kao gost, snimljeno je u novosadskom "RST"-u, u zivo - bez publike februara 2008... Stvar - "Maniac",od koje popizdis dok miksas i tako... Nije idealan snimak,live je i Zokijev engleski je malo... ...specifican. Ali ovo je iskljucivo u svrhe vezbanja,pa izvolite... Oprema: - Mackie Onyx 1640fw, - DAW - Nuendo 3. - behringer DI-800 (8 channel direct inject box) Bass & Key direktno - AudioTechnica MB7 bubanj (jamana recording custom) - AudioTechnica AT2020 el.gitara - Shure beta87a Vokal Jedini nacin je bio da kacim svaki kanal posebno,sorry,nisam drugacije uspeo,evo linkova,malo je cimanje,ali su full trake 44100Khz/24bit, dakle desni klik, pa save target/link as...:: - Bass - Kick - HiHat - Key L - Key R - Tom 2 - Tom 3 - Tom 1 - Over L - Over R - Snare - Electric Guitar - Vocal Sad bi trebalo da sve radi... Aj pa okacite koji mix posle... |
Re: Test mix - kanali za vezbanje...
Ne radi link :)
|
Kako ,bre, nece, kad znam da je tu sa'ranjen...?
Ce' da vidim... Sad i mene drka... Drugi rade... cekaj da vidim... |
Sve sad radi, gore su linkovi...
Sve ukupno 418 MB... |
Opet ne radi :(
|
Mosha.. Radi sve, hvala :D
|
Evo, ja imao malo vremena pa se igrao danas. Ali imam problem da podignem fajl, na "Attachments" krene da dize pa pokaze neku gresku posle izvesnog vremena! Videcu da postavim sutra, inace postavljam Wav fajlove koji imaju nesto preko 70Mb i ne vidim razlog da bude problema ali eto desava se i to!
|
ovo je nesto sto se zowe "dropbox",dobijes folder,prewuces u njega i vec ujutru imas 400mb uploadowano,a u firmi imam neki dobar upload,bolji nego sto je to obicno...
Then you see... |
Evo Upload-ovao sam na drugom mestu, tu je link pa mozete skinuti.
http://www.file-upload.eu/download-/.html Tu su dve identicne varijante samo prva ima malo vise basa, bio sam zagluvljen od slusanja, tj. nije mi se sleglo pa malo po malo da ispravljam vec je sve onako "brzopotezno". E sad, ocekujem komentare sta je dobro i sta nije dobro, koje efekte koristiti i na koji nacin da bi se dobio bolji zvuk! Mislim da nije lose da se zapocne jedna konstruktivna kritika, verovatno ce svi imati koristi od toga! |
nesto ne mogu da skapiram kako se ovde to skida????:banghead:
tamo nude samo upload, downloada nigde...??? |
All times are GMT +1. The time now is 09:05 PM. |