|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Superoperater
|
![]()
Uh...
![]() Moram da nateram divinera da stavi smajlija koji balavi, ne mogu da se izrazim k'o covek ![]() Jeste AKAI dosta skup (400e) to mu je i najveca mana - s obzirom da je samo obican 49key midi kontroler...
![]() |
#62 |
Junior Member
|
![]()
POzdrav ... Mo?e li preporuka Midi kontrolera za po?etnika ... vi?e od 25 tipki mi nije ni potrebno , treba mi ?isto da ne koristim tipkovnicu za "sviranje" ..
Malo sam googlao, tra?io, pa ajmo reci da sam suzio izbor na ova dva ... Koji bi ste mi od ta dva preporu?ili? (ili neki treci) Va?na je stvar cijena ... razlika u cijeni izme?u ova dva je nekih 40ak eura Oxy je 100eura a mini32 je 60 , zanima me jel ?e mi tih 40ak eura donjeti vi?e ... (pitch i modulation su mi ne bitni) ... Ispri?avam se ako je ne?to od gore navedenog "Noobovski" jer potpuni sam neznalac i po?etnik ?to s ti?e ovoga. Hvala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Senior Member
|
![]()
ako ti je to budzet i nista preko toga onda oxygen...jer ovaj drugi ti je vise predstavljen kao ipad kontroler, a oxygen ima i transport funkcije i potenciometre...a ovaj keystation ti je nesto kao korg nanokey znaci male dirke...mada za tih 100 evra imas i po oglasima razne kontrolere pa procesljaj jutjub pa vidi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kontroler od igrice kao midi drum kontroler :) | mcnc | Pricaonica | 2 | 11-04-2011 12:25 PM |
Koji GATE i kompresor kupiti za rack? | rahmanjinov | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 31-01-2010 10:17 PM |
koji midi kontroler??? | hofmann | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 22-11-2009 10:23 PM |
koji Midi key kontroler preporucujete? | Shining-Shitbox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 26-02-2008 09:19 PM |
Koji MIDI kontroler? | Proton | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 20-01-2006 10:46 PM |