Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2013, 11:18 PM   #1
mozart554
Member

mozart554's Avatar

Default Re: Ko radi sa 87Ai

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
NIkad mi nece biti jasno zasto ljudi sebe izlazu takvom sado-mazohizmu pravljenja pite od govneta!? ....takve "dijagnosticare" ( pevaci su dijagnoza a ne zanimanje u velikom broju slucajeva) odjebem u troskoku....
kako si pevao/la tako ce se i cuti BEZ peglanja vokala i ostalih vudu madzik zajebancija.
Dosta vise popmoganju reterdima da postanu ono sto ne prvom mesti ni ne treba da pokusaju da budu.

Nismo ni svesni koliko kao snimatelji/producenti pomazemo mediokritetima da se pojave na sceni i samim tim sjbavamo sve ostalo.
absolutno se slazem
i ja se pitam nikada necu razumeti zasto je to tako ali eto ima Pacenika koji celi zivot pate hoce da budu neko i nesto (Posebno u Narodnoj muzici koju ja pretezno radim mislim ukljucis BN i poludis ko sve Peva jbga.Pacijenti)
a koji to od nas NE pegla glas dira i cacka sredjuje kako bi napravio najbolje moguce ne mozda zbog drugih vec samog sebe..
mozart554 is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules