|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Najjeftinije resenje je 2-3 Bensedincica i da vidis kako ca biti kao jagnje
![]()
#14 |
Moderator
|
![]()
hahahah obozavam ovakve teme. ali onda shvatim gde zivim i da nam je ta devojka sa mozgom od dvogodishnjeg deteta elita..
elem, jedan kolega je sa slichnom "pevachicom" reshio to tako shto je stavio mikrofone skroz oko nje.. shto vishe njih sa cardio patternom i neshto tipa beta58 u ruku i onda je umro dok je miksao, pa je na kraju pozvao pravu pevachicu umesto tog idiota pa vocalign-om sredio u odnosu na "original" da zvuchi kao da je jedan glas |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
ma sve se da to srediti (al dobro to cujemo mi oni NE ![]() |
||
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
kako si pevao/la tako ce se i cuti BEZ peglanja vokala i ostalih vudu madzik zajebancija. Dosta vise popmoganju reterdima da postanu ono sto ne prvom mesti ni ne treba da pokusaju da budu. Nismo ni svesni koliko kao snimatelji/producenti pomazemo mediokritetima da se pojave na sceni i samim tim sjbavamo sve ostalo.
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
To se radilo i pre ludog vremena.
Znam koliko je tesko danas preziveti od ovog posla ali cu samo reci jedno - ima i drugih poslova od kojih se mnogo bolje zivi a koji ne traze tolika ulaganja i zrtvovanje pa opet mnogi svesno ostaju u ovom polsu radeci za sramotno mali novac samo da bi radili to sto vole ne shvatajuci da tako svima drugima sjebavaju hleb.
#19 | |
Member
|
![]() Quote:
i ja se pitam nikada necu razumeti zasto je to tako ali eto ima Pacenika koji celi zivot pate hoce da budu neko i nesto (Posebno u Narodnoj muzici koju ja pretezno radim mislim ukljucis BN i poludis ko sve Peva jbga.Pacijenti) a koji to od nas NE pegla glas dira i cacka sredjuje kako bi napravio najbolje moguce ne mozda zbog drugih vec samog sebe.. |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
zakljucak: kupiti SSL ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tako se to radi! | spidermusic | Pricaonica | 16 | 22-04-2009 06:30 PM |
Radi se u ... | darkstar | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 9 | 14-04-2009 07:04 PM |
M-Box i pc...jel ok radi? | enzomat | DSP forum | 17 | 23-11-2004 10:15 PM |