|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
iako i danas i ma vrlo smisla, DSP pricha je imala vise smisla pre vise od 10 godina, dok su rachunari bili bulja... Pa je to bio jedini nachin (citaj ProTools sa hd kartama) da dodjes do ITB produkcije. Smatram da se tako i PT zapatio kao svetski standard, ljudi navikli, ceo sistem dobijes koji sljaka. Mozda je i drugachije cinjenicno stanje,ispravite me.. Last edited by silicon science; 03-02-2013 at 06:16 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nego, kad neko kupi neku spravu i pominje da je koristi (ne samo synth nego štagod), ne bi bilo loše ni da pošalje neki link sa napomenom na šta da se obrati pažnja, pa da to može i da se čuje u akciji. Mislim, nešto sa bine, ili neko izdanje, tako nešto. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 03-02-2013 at 06:29 PM. Reason: ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Imao sam i Virus na Pro Tools-u (Mix i HD sistemu) i tog mi je najzalije sad (sto ga nema na native sistemima). Koliko se secam, fora je bila da je bio 100% kompatibilan sa hardware verzijom !!??
![]() ..ako PT otvara SVE farbe sa hardware-a, znaci DSP = DSP ?? ![]() a o "masti" i "debljini" ne volim da pricam, jer sam se puno puta uverio da neke masne farbe moraju da se "krate" da bi sele lepo u miks !!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi analogni sekvncer | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 10-11-2009 06:57 PM |
novi (analogni) Oberheim SEM !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 28-10-2009 11:55 AM |