Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-12-2012, 07:15 PM   #19
ljubicasta
Junior Member

Default Re: Po?etnik si u potrazi za zvu?nom karticom?

E pa onda bih stvarno odbacio te jeftinije varijante...

I izgleda da sam uspeo da dobijem ESI Dualfire za 120, i da li stoji kao sto kaze vlasnik:
Imam skoro novu karticu najnovije generacije, koja moze sve to, i vise od toga! Ima vrhunski mic preamp sa Phantom napajanjem, gitarski line preamp, cetiri izlaza, ima ogroman interni bafer(koji radi nezavisno od procesora u compu), moze da podnese otvaranje 48 i vise instrumenata u Kontakt 5 i ostalim pluginovima, radi u Real Time sa svim efektima, ima hi-end AD/DA konvertere itd.itd. Za uzivo je vrh! Ima najnovije drajvere za sve sisteme, cak i za Pro Tools! Izradjena je od izuzetno dobrog brusenog aluminijuma itd. Upotrbljavana je bukvalno pola sat u kucnim uslovima, kao nova je. Originalno pakovanje, prateca oprema, CD-i sa drajverima itd. Ova kartica je placena 189.Eur. pre dva-tri meseca. Vec sam ti napisao da je bukvalno kao nova, a radi bolje od nekih zvucnih karti koje kostaju vise od 600.Eur!

Mami me to sto je skoro nova (vidim u inostranstvu nova je 280), ili ipak da idem sa 2 god staru M-Audio Fast Track Pro za 100?

Ok i EMU, stvarno slabo znam, ako mozete i nju novu da mi uporedite sa ostalim ponudama, pa da se odlucim izmedju ove tri varijante?

hvala!
ljubicasta is offline   Reply With Quote

Tags
zvucna kartica pocetnik

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules