Re: Po?etnik si u potrazi za zvu?nom karticom?
E pa onda bih stvarno odbacio te jeftinije varijante...
I izgleda da sam uspeo da dobijem ESI Dualfire za 120, i da li stoji kao sto kaze vlasnik:
Imam skoro novu karticu najnovije generacije, koja moze sve to, i vise od toga! Ima vrhunski mic preamp sa Phantom napajanjem, gitarski line preamp, cetiri izlaza, ima ogroman interni bafer(koji radi nezavisno od procesora u compu), moze da podnese otvaranje 48 i vise instrumenata u Kontakt 5 i ostalim pluginovima, radi u Real Time sa svim efektima, ima hi-end AD/DA konvertere itd.itd. Za uzivo je vrh! Ima najnovije drajvere za sve sisteme, cak i za Pro Tools! Izradjena je od izuzetno dobrog brusenog aluminijuma itd. Upotrbljavana je bukvalno pola sat u kucnim uslovima, kao nova je. Originalno pakovanje, prateca oprema, CD-i sa drajverima itd. Ova kartica je placena 189.Eur. pre dva-tri meseca. Vec sam ti napisao da je bukvalno kao nova, a radi bolje od nekih zvucnih karti koje kostaju vise od 600.Eur!
Mami me to sto je skoro nova (vidim u inostranstvu nova je 280), ili ipak da idem sa 2 god staru M-Audio Fast Track Pro za 100?
Ok i EMU, stvarno slabo znam, ako mozete i nju novu da mi uporedite sa ostalim ponudama, pa da se odlucim izmedju ove tri varijante?
hvala!
|