|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Evo ovako.
za snimanje koristim ovu zvučnu karticu (Firewire solo od m-audia) http://digitalmedia.oreilly.com/imag...e1_fw_solo.jpg Nakon nekoliko godina miksanja na slu?alicama htio bi uzeti monitor Alesis M1 Active MKII. I sad malo gledam kako bi njih spojio na svoju zvučnu,jerbo vidim da svaki zvučnik ima svoj line-input.Daklem dva u paru. Kako to spojiti onda u tu moju zvučnu. Ovdje je slika monitora,mogu se rotirat na slici http://www.thomann.de/gb/prod_zoom_AR_134027.html __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
upotrebi mozak.
na kartici imas izlaz, na monitoru ulaz. prosto. cak se sve vidi lepo na slici, jedino ako ne znas engleski, onda je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]() Hm...ovdje je glavno pitanje kakvi kablovi stizu uz MKII , ali pretpostavljam da stizu standardne banane (TRS), te tada zaista, sve sto treba jeste da povezes izlaz audio interfejsa i ulaz monitora.
btw Matija, dobrodosao na rumski (iako si vec vidim pisao)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
Ne stizu nikakvi kablovi (bar nisu kada sam ih ja uzimao pre nekoliko godina) tako da ce ih morati kupiti kada bude uzimao zvucnike. Mozes uzeti klasicne linijske (trs-trs) ili konvertor (trs-xlr) najbolje balansirane, mada ce raditi i nebalansirani.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Početnik si u potrazi za zvučnom karticom? | silzg | Computer Hardware | 62 | 30-08-2013 09:42 AM |
Spajanje | radio | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 26-05-2008 06:15 PM |