![]() |
Početnik si u potrazi za zvučnom karticom?
Evo jedan zgodan online utility pomoću kojega početnici mogu izabrati zvučnu karticu s obzirom na potrebe.
http://www.recordingreview.com/sound...ard_wizard.php |
Re: Početnik si u potrazi za zvučnom karticom?
Odlican link, vredi za sticky!
|
meni preporučio karticu koju već imam, emu 0404pci, ?to mi je sasvim dovoljno:grin: hvala za link, svakako je koristan:wink:
|
Zgodno. Problem je samo što koliko vidim pokriva svega nekoliko firmi...
A neke elegantno zaobiđe! :) |
ishao sam na advanced user i uchukao svoje realne potrebe (a u mislima mi je bio digi002/003 i ff800, kao inache) i zamislite shta se desilo?
nema takve karte, po njima.. daklem, ne mi se dja.. :) |
Quote:
|
Quote:
Svi su oni sponzorirani, više manje. |
Meni se cini da je ovo objektivno, jedino je cijena upitna. Nisam primjetio da izostavljaju neke proizvodjace, bar ne poznatije.
|
Quote:
|
Da ne otvaram novu temu, ovdje ću postaviti pitanje.
Naime, frend se odlučio na kupovinu eksterne usb karte. Pa bih molio va?e preporuke i mi?ljenje u skladu sa sljedećim kriterijima. Mora biti USB, firewire ne dolazi u obzir. E-MU je također eliminiran. Cjenovni rang je oko 1000 kn do 150 eura. Midi nije potreban, a bitno je da mo?e u nju ?tekati dvije gitare u isto vrijeme, i da ima makar jedan mikrofonski ulaz. Za oko mi je zapela FOCUSRITE SCARLETT 2i2. ?to mislite o ovj karti i ima li netko iskustva s dotičnom? Također molim vas za preporuke drugih karti. Ljudi hvala vam kao i uvijek, najbolji ste u ovom području. Btw, ja osobno imam TC Desktop Konnekt 6 a razmi?ljam o upgradeu na M-Audio Fast Track C400. Je li to razborito? Pozdrav. |
All times are GMT +1. The time now is 09:43 AM. |