|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Member
|
![]()
koliko ja znam, iz demo verzije ne moze nista da se exportuje... zato i jeste demo
![]()
![]() |
#53 |
Senior Member
|
![]()
Napravi screenshot pa onda rucno napravi isti preset.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Junior Member
|
![]()
Probaj ovako...ako vec sam VSTi nema svoju opciju za export preseta i/ili banki mozes koristiti FL-ovu
![]() |
#57 |
Junior Member
|
![]()
FL Studio mi je najomiljeniji program! Jo? od verzije 6 ga koristim! U njemu radim sve ?anrove muzike (po?ev?i od te?kog death metala, preko rep do elektronike). Preporu?io bih ga svim po?etnicima, a i ako neko ima kakvih pitanja ili problema, rado bih pomogao
![]() Tako?e, dosta stvari mo?ete nau?iti na Image Line YouTube kanalu, gde svake sedmice ljudi postavljaju razne tutorijale za FL Studio, kao i za njihove VST instrumente i efekte.
![]() |
#58 |
Member
|
![]()
Za sve koji vole FL Studio eto imam ja account koji mi vise ne treba. Program je ok, sve super al ja sam preso na hardware i sada mi u osnovi stoji. Evo sto je u accountu:
Signature edition (mnogo dodataka) + dodatni ImageLine pluginovi kupljeni dodatno (pitcher, newtone itd. total u dolarima je 625$ sto sam prosipao koristeci ga godinama )? https://support.image-line.com/jshop/shop.php (hint - stisnite tab+ da se otvori dodatan sadrzaj) FL Studio Signature 299$ Drumax 99$ Newtone 99$ Pitcher 49$ Harmless 79$ Par stvari da bude jasno: FL Studio nema nikakav license transfer. Za sada ne postoji. suska se da ce zbog EU regulative to morati promijeniti ali license transfer kao takav ne postoji. Nakon sto primim uplatu dat cu vam svoje podatke, logate se i promijenite ih u svoje podatke i to je to. Zamijene me ne zanimaju. Ustvari moze zamijena ali samo za novac ![]() ![]() Na KVR audio sam stavio isti oglas. Tamo je cijena 280 EUR za sve, ali za domace ljude moze i za 200 EUR ![]() ![]() Na KVR sam vec dugo i imam dosta prodaja i 100% pozitivni feedback tamo. Napominjem tek toliko da se moze covjek opustiti i ne brinuti da cu ga zeznut ili tako nesto. Eto oglas na KVR: http://www.kvraudio.com/forum/viewto...153831#5153831 PM za info. Last edited by anap25; 11-12-2012 at 07:57 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#60 |
Member
|
![]()
Pitanje. Imam jedan loop koji sam slice-ao...Muči me to što je on mrvicu prekratak i onda se čuje taj preskok u taktu. ako dodam još notu da popunim prazninu, to opet nije to. Što da radim? Kako da skratim takt? Oprostite na riječniku,ali početnik sam,
Na slici je zaukužena ta "praznina" o kojoj pričam. Kako da je se riješim? ![]() Last edited by matija; 21-12-2013 at 09:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
:: FL Studio 8 :: | lesha | Audio Software | 1 | 27-03-2008 10:46 AM |
FL Studio | balthazaar | Audio Software | 21 | 18-06-2006 03:37 PM |
FL Studio 4 | milosjeftic | Audio Software | 4 | 08-04-2005 09:34 AM |
BPM Studio | Arthur | Audio Software | 6 | 14-10-2004 10:48 AM |