|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Najisplativija kupnja ikad! Ikad! Par godina prije sam dobio neku Light verziju sa Terratec karticom. Nakon mjesec dana uzeo sam full sa "free lifetime upgrade" opcijom. Od tada ovaj maleni komad softvera je izrastao u prilicno sposoban host. I sve to za mene "badava"
![]() Toplo preporucam, svima koji tek pocinju (jer je lagan i intuitivan)ili koji zele malu promjenu. Odavno ne koristim VST(Scope) instrumente ali ovo je zaista fini midi sequencer i jos uvijek ga koristim samo zbog midija i nacina na koji mogu upravljati sa vanjskim uredjajima. Za novac koji morate odvojiti za njega (nekih 199$), dobivate lifetime free upgrade pa smatram da se zbilja isplati investirati i podrzati programere. + vidim ovaj novi synthnmaker me i ne interesira bas previse ali morate vidjeti kakave nove dashboarde ekipa radi s njim. Dashboardi sluze za upravljanje vanjske opreme preko grafickog sucelja. Preko midija naravno. Evo nekih screenova(slike su inace vece, ovdje izgledaju zbilja male ili mene browser zeza ali you get the point ![]() Waldorf dashboard radi sa Q, Q+, MicroQ i Rack Attack ![]() Oberheim Matrix 1000 ![]() Pozdrav! Last edited by anap25; 27-03-2008 at 10:57 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
FL Studio | balthazaar | Audio Software | 21 | 18-06-2006 03:37 PM |
Studio Puk! | X-Dreamer | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 12-04-2005 10:16 AM |
FL Studio 4 | milosjeftic | Audio Software | 4 | 08-04-2005 09:34 AM |
BPM Studio | Arthur | Audio Software | 6 | 14-10-2004 10:48 AM |