Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Tutorijali

Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 21-12-2009, 06:26 PM   #51
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Default Re: FL Studio

Quote:
Originally Posted by vasko View Post
ne razumem sta hoces? da exportujes preset plugina iz frutija?
Da iz demo verzije.
disco violence is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2009, 12:06 AM   #52
Strale
Member

Strale's Avatar

koliko ja znam, iz demo verzije ne moze nista da se exportuje... zato i jeste demo
Old 26-12-2009, 02:26 PM   #53
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Napravi screenshot pa onda rucno napravi isti preset.
Tribal_kg is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2009, 02:44 PM   #54
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Imam jedno pitanje vezano za fruti loops.Kada sam pocinjao sa muziciranjem preko compa to mi je bio jedan od prvih programa sa kojim sam se susreo i mogu reci veoma je bio inspirativan.U njemu sam napravio neke zvukove koje u cubaseu nikada necu uspeti, veoma mi se svidja njegova 303-ka.E sad kako da efekat koji sam napravio u staroj demo verziji otvorim u fruti studiju 5 ili 7,da bi mogao to da mi odsvira u cubaseu.Jer necete verovati da u novim verzijama programa nema tih zvukova kojih je bilo u demo verziji.
A zasto ne bi procitao natpis na tom instrumentu koji ti pravi taj lepi zvuk koji volis, pa kad otvoris tu novu verziju isto to uradis na tom istom instr. ili na nekom koji to radi isto, ali se zove drugachije (prikriveno sam cinichan ako nisi primetio, ne iz loshe namere naravno) Mozda se zove drugachije, mozda je izbachen iz upotrebe jer "zaglupljuje" ljude da pritiskaju a ne razmisljaju... Ne znam, ne znam ne znam
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2009, 02:49 PM   #55
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tribal_kg View Post
Napravi screenshot pa onda rucno napravi isti preset.
Dets vot am tokin abaut
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2009, 07:44 PM   #56
derossi
Junior Member

derossi's Avatar

Probaj ovako...ako vec sam VSTi nema svoju opciju za export preseta i/ili banki mozes koristiti FL-ovu
Attached Images

Old 10-12-2012, 09:11 PM   #57
ButcherZV
Junior Member

ButcherZV's Avatar

FL Studio mi je najomiljeniji program! Jo? od verzije 6 ga koristim! U njemu radim sve ?anrove muzike (po?ev?i od te?kog death metala, preko rep do elektronike). Preporu?io bih ga svim po?etnicima, a i ako neko ima kakvih pitanja ili problema, rado bih pomogao

Tako?e, dosta stvari mo?ete nau?iti na Image Line YouTube kanalu, gde svake sedmice ljudi postavljaju razne tutorijale za FL Studio, kao i za njihove VST instrumente i efekte.
Old 11-12-2012, 07:33 AM   #58
anap25
Member

Za sve koji vole FL Studio eto imam ja account koji mi vise ne treba. Program je ok, sve super al ja sam preso na hardware i sada mi u osnovi stoji. Evo sto je u accountu:

Signature edition (mnogo dodataka) + dodatni ImageLine pluginovi kupljeni dodatno (pitcher, newtone itd. total u dolarima je 625$ sto sam prosipao koristeci ga godinama )?

https://support.image-line.com/jshop/shop.php (hint - stisnite tab+ da se otvori dodatan sadrzaj)

FL Studio Signature 299$
Drumax 99$
Newtone 99$
Pitcher 49$
Harmless 79$

Par stvari da bude jasno:

FL Studio nema nikakav license transfer. Za sada ne postoji. suska se da ce zbog EU regulative to morati promijeniti ali license transfer kao takav ne postoji. Nakon sto primim uplatu dat cu vam svoje podatke, logate se i promijenite ih u svoje podatke i to je to.

Zamijene me ne zanimaju. Ustvari moze zamijena ali samo za novac eventualno Ableton suite jer mi treba zbog nekih stvari ali preferiram lovu

Na KVR audio sam stavio isti oglas. Tamo je cijena 280 EUR za sve, ali za domace ljude moze i za 200 EUR A buduci da nsimo iz EU nema veze sredit cemo nesto

Na KVR sam vec dugo i imam dosta prodaja i 100% pozitivni feedback tamo. Napominjem tek toliko da se moze covjek opustiti i ne brinuti da cu ga zeznut ili tako nesto.

Eto oglas na KVR: http://www.kvraudio.com/forum/viewto...153831#5153831

PM za info.

Last edited by anap25; 11-12-2012 at 07:57 AM.
anap25 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2012, 02:20 PM   #59
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Quote:
Originally Posted by anap25 View Post
Za sve koji vole FL Studio eto imam ja account koji mi vise ne treba. Program je ok, sve super al ja sam preso na hardware i sada mi u osnovi stoji. Evo sto je u accountu:

Signature edition (mnogo dodataka) + dodatni ImageLine pluginovi kupljeni dodatno (pitcher, newtone itd. total u dolarima je 625$ sto sam prosipao koristeci ga godinama )?

https://support.image-line.com/jshop/shop.php (hint - stisnite tab+ da se otvori dodatan sadrzaj)

FL Studio Signature 299$
Drumax 99$
Newtone 99$
Pitcher 49$
Harmless 79$

Par stvari da bude jasno:

FL Studio nema nikakav license transfer. Za sada ne postoji. suska se da ce zbog EU regulative to morati promijeniti ali license transfer kao takav ne postoji. Nakon sto primim uplatu dat cu vam svoje podatke, logate se i promijenite ih u svoje podatke i to je to.

Zamijene me ne zanimaju. Ustvari moze zamijena ali samo za novac eventualno Ableton suite jer mi treba zbog nekih stvari ali preferiram lovu

Na KVR audio sam stavio isti oglas. Tamo je cijena 280 EUR za sve, ali za domace ljude moze i za 200 EUR A buduci da nsimo iz EU nema veze sredit cemo nesto

Na KVR sam vec dugo i imam dosta prodaja i 100% pozitivni feedback tamo. Napominjem tek toliko da se moze covjek opustiti i ne brinuti da cu ga zeznut ili tako nesto.

Eto oglas na KVR: http://www.kvraudio.com/forum/viewto...153831#5153831

PM za info.
Uhh... nije li ovome mesto u rubrici "oglasi" ?
Old 21-12-2013, 09:02 PM   #60
matija
Member

Pitanje. Imam jedan loop koji sam slice-ao...Muči me to što je on mrvicu prekratak i onda se čuje taj preskok u taktu. ako dodam još notu da popunim prazninu, to opet nije to. Što da radim? Kako da skratim takt? Oprostite na riječniku,ali početnik sam,
Na slici je zaukužena ta "praznina" o kojoj pričam. Kako da je se riješim?

Image and video hosting by TinyPic

Last edited by matija; 21-12-2013 at 09:21 PM.
matija is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules