|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Imam jedno noobovsko pitanje,hm naime kako je moguce da je 48gb RAM-a,kad na njihovom sajtu kazu da ova maticna podrzava najvise 24gb?
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2958#sp Nadam se da ce me neko prosvetliti na ovu temu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Administrator
|
![]()
Uz noviji izmenjen BIOS se normalno vidi i koristi 48GB rama (jer ploca ima 6 slotova x 8GB stikova memorije). A cesto ono napisano specifikaciji ne odgovara onome u praksi (u ovom slucaju je ispalo da je proizvod bolji nego sto je u specifikacijama, iako nazalost bude obicno obratno).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Uff, debelo razmišljam da pazarim ovu skalameriju za NG. Ako dobijem zeleno svetlo od kućnog saveta (zasedanje u toku) baš bih se obradovao. Meni unutra od programčića ne treba ništa osim samo legalnog win7 64, moja problematika je sasvim druga.
Je li ovde legalan OS uključen u cenu a i ako brunda malo meni ne smeta? Last edited by alek019; 05-12-2012 at 11:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Administrator
|
![]()
Legalan OS nije ukljucen u cenu (a moze nesto da se skombinuje, po potrebi)! Poslao sam ti odgovor na tvoje pitanje putem PMa
![]() Last edited by diviner; 23-12-2012 at 02:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Gdje ima website gdje mogu pogledati sve moguće konfiguracije?
I kako to ide za uvozom u HR? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Ne mogu da otvorim stranicu sa ponudama kompjutera, zasto?
Zelio bih se informisati o nekim stvarima. Trebam stranicu ili telefon ili FB...hvala. Mario
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Pozdrav Divineru!
Evo zanima me par stvari... 1.Da li imate u planu izraditi kakvu stranicu gdje bi opet mogli vidjeti sve rudaw konfiguracije? 2.Trenutno pi?em s rudaw one koji mi radi fantastično pa me zanima ako budem uzimao novu ma?inu,mo?e li se ista naručiti s orig windowsima i sa softwareom po ?elji jer stvarno bih pazio ?to bi se usnimavalo na komp-previ?e softwera mi samo smeta,a ionako to sve ne koristim...? 3.Da li postoji kakva suradnja s kojom trgovinom u hr pa da vi?e ne moram dolaziti po komp prema dogovoru...? Hvala na odgovoru unaprijed! ?ivio Diviner 100 godina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Administrator
|
![]()
Pozdrav Dario... Prije svega da se izvinim na kasnjenju!
1. Imamo u planu konacno dovesti u red i sajt i sam forum (update), i to cemo uraditi narednih dana (ali da ne obecavam opet, pa slazem). Sve trenutno aktuelne ruDAWe imamo ovdje postavljene (u Obavjestenje sekciji). Uvijek ako ima nekih nedoumica moze na PM pitanje, ili ovdje ![]() 2. Moze i original OS, vise detalja cemo preko PM. 3. Na moju veliku zalost, svih ovih godina gotovo se niko nije javio a da bude ozbiljno zainteresovan da plasira ruDAW na HR ili mozda na SLO trziste. Ja cjenim da na tim trzistima postoji cak i vece interesovanje, prvenstveno zbog vece kupovne moci. Zasada se ljudi licno snalaze sa transportom, a neki i licno dodju po svoj naruceni ruDAW (juce je recimo otisao jedan za Sarajevo). Last edited by diviner; 22-02-2013 at 12:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ivan Lekic
|
![]()
i jedan za Kraljevo ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Administrator
|
![]()
Eh, da... al ja sam navodio gradove u drugoj drzavi
![]() Ajd da te sluzi barem ko onaj stari ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jeftini ruDAW PRO - 600 eura | diviner | Obavestenja | 11 | 11-03-2015 07:41 PM |
Jeftini ruDAW XTM - 780 eura | diviner | Obavestenja | 16 | 28-10-2012 04:19 PM |
Jeftini ruDAW XTM ponovo - 900 eura | diviner | Obavestenja | 1 | 19-02-2012 12:05 PM |
ruDAW ONE za samo 440-480 eura | diviner | Obavestenja | 10 | 19-10-2010 01:11 PM |