![]() |
Jeftini ruDAW XTM SE - 48GB rama
Gigabyte GA-EX58-UD5
Intel i7 920 @ 3.6Ghz Arctic Freezer Extreme 48 GB DDR3 60 GB SSD system drive 2 TB HDD Gigabyte 8600GT DualDVI (dual view) Dvd rezac SATA CM Elite 334U + Chieftec 650W modular Kablovi i dodatni kuleri (2 x 12cm cooler) Akustička obrada, Adaptacija Kućišta, Adaptacija napajanja 1100 eura. http://rumski.com/images/48gb/48GBworksmall.png Kao sto moze da se vidi iz prilozene slike, novi jeftiniji ruDAW XTM SE ima potpunu podrsku za 48GB rama koji putem naseg ruWIN7 sistema (1.3 TB vec instaliranih instrumenata) u potpunosti iskoriscava. Ovim se otvara prostor koriscenja istog kao SampleStation, iliti radna stanica u kojoj se mogu otvoriti najkompleksniji instrumenti danasnjice, koji u spoju sa nekim drugim radnim racunarom (DAWom - Mac Pro, ruDAW, ili neki drugi PC racunar) otvara sasvim nove mogucnosti kako studijskog rada, tako i Live svirki sa najkvalitetnijim instrumentima. Naravno, kao i svaki drugi ruDAW, i ovaj moze biti samostalna radna stanica, a tu je i OSX Snow Leopard kao opcija! Ukoliko ima neko pitanja, neka ih slobodno postavi! |
Re: Jeftini ruDAW XTM SE - 48GB rama
Mislim da sam lagano pao u nesvijest.
|
drugi koji je zamal pao :D !!
|
poremeceno :)
|
Da bi ovo uspelo potreban je 64bit daw sa 64bit pluginovima ili kao u ovim screenshotovima - jbridge, jel tako?
Da li je ovaj jbridge 1.5 stvarno stabilan, tj. stabilniji u odnosu na 1.3 (zadnja narodna verzija)... da li vredi uloziti novac u 1.5? |
konfiguracija vam je vrh,pravi workstation..ostao bez teksta..
|
Zasto ste stavili samo 48 giga rama? :rolleyes::rotfl:
|
Quote:
|
"Uloziti" 15 evra? Taj softver je bezobrazno jeftin, a i dalje se piratuje... mislim, stvarno...
|
eto predloga za mihajla, da dobiješ gratis legalni jBridge uz RuDaw
|
All times are GMT +1. The time now is 10:57 AM. |