|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#571 |
Moderator
|
![]()
Da, to je Yamaha recording custom... Bubanj je "zlo zala", i sa njim mo?' ?ta 'oće?...! A ni tamo nema neke filozofije... Jedino ?to je na kick-u AudioTehnica MB/Dk5, ali isto gate, EQ, comp... ...i miks...
![]()
![]() |
#572 |
Junior Member
|
![]()
Super super....evo malo sam probao nesto vecinom sa stok Cubase 4 plugovima i nekim Waves..
http://soundcloud.com/senad-mujagic/maniak Ufff...usrao sam bio sa PREjakim bassom..stavio sam novu verziju . Last edited by senadinfaze; 14-11-2012 at 11:21 AM. Reason: Bass ne valja LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Pro Member
|
![]()
IMHO najbolji bubanj koji postoji.
![]() |
#574 |
Pro Member
|
![]()
A onda neko dodje sa Grech-om
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Junior Member
|
![]()
Prijatelj, inace jako dobar bubnjar, ima nekog Ludwiga iz ne znam koje '68..lupam sad....bubanj nevjerovatno zvuci..Mislim, tesko je odluciti da je odredjena marka i model bubnja najbolji, kao i sa svakim instrumentom..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Moderator
|
![]()
Da, ok, čovek je i rekao "imho", dakle ON tako misli, ali sada je već sve to off-topic, pa ajmo onda dalje sa mixevima...
Senad je uradio dosta lepo, malo suvo za moj ukus, ali dobra postavka, sve ok! Bravo! Ajmo dalje...
![]() |
#577 |
Junior Member
|
![]()
Hvala z slusanje ljudi! A za komentar o bubnju, nije uopce bilo nista licno prema Znak-u, samo ono kao: "u dobrim rukama sve dobro zvuci"
![]() I sorry jos jednom za Off topic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nije offtopic, pričamo o instrumentima koji su upotrebljeni na ovim kanalima za ve?banje miksanja.
![]() |
![]() |
#579 |
Moderator
|
![]()
Ej, jeste off, jer pričamo o TVOM mišljenju...
Dakle jeste da ga delim, ali nismo svi - Cyberdyne Systems, Model 101... ![]() Dakle Yamaha RC (ex 9000) udara kurcem, ali to ne znači da je pesma dobra...i da su drugi bubnjevi nje-sra... Dakle, batali... ![]() Ajmo dalje sa mixevima...
![]() |
#580 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |