Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-11-2012, 11:26 AM   #21
senadinfaze
Junior Member

senadinfaze's Avatar

Default Re: Monitori za VEOMA malu sobu :/

Quote:
Originally Posted by kVu View Post
sve je to ok sa slu?kama, al mora? bre i neke zvu?nike da ima?, bar u kreativnom delu da ih koristi? koji realno i najvi?e vremena oduzima... slu?ke su super, ali umre?e? ?ove?e posle sat-dva rada na njima
S ovim se slazem..Ja isto dok snimam (osim Vokala) slusam na zvucnicima, a ponekad cak i vox kada snimam 2 glasa istovremeno, mic je na pattern 8-icu a zvucnici malo smanjeni "tuku" u gluhu tacku mica...
Sat vremena je previse na slusalicama bez pauze. JA nikad ni ne mixam nista vise od 45minuta neprestano. Jednostavno se izgubim ako to radim. Uvijek pauze, izadjem malo van, pa se vratim. Ako ima puno editinga, to je drugo...onda se nekad sjedi i po par sati
senadinfaze is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2012, 03:12 AM   #22
produtjente
Junior Member

Default Re: Monitori za VEOMA malu sobu :/

Quote:
Originally Posted by vombat View Post
Naime, soba ima svega 6 kvadrata, mozda cak i manje. S obzirom da zivim kao podstanar, nikakav akusticki tretman ne dolazi u obzir. Razmisljao sam da, umesto monitora uzmem neke dobre slusalice, ali to mi je krajnje resenje...
Dakle, mozete li mi preporuciti kakve monitore koji bi solidno svirali u ovim uslovima? Radim tu neku elektroniku
Budzet, do 500e
Da skratis pricu Jednostavno idi kupi Adam A3x ako je tako mala soba (samo 6 kvadrata) pfffff... sazvakace je. Ja kada sam prvi put cuo Adam A3x zaprepastio sam se koliko to malo cudoviste ima bass-a i koliko je zategnuto i precizno.
oni ce ti izaci negde oko 450 eur. na njih mozes kasnije vezati neki sub Adamov Sub 7 ili Sub 8 ili pak kupiti neke sluske da proveravas lowend i NISTA VISE.

Samo idi u neki music store, poslusaj Adam A3x i bice ti sve jasno...
produtjente is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules