|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |||||
Moderator
|
![]()
da, nismo ni prekidali.
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
. . . . . . . . . . .koje to bude zanimalo. ![]() Quote:
![]() ![]() Ovde smo da razmenjujemo iskustva, Nenad (NLP) i ja smo aktivni moderatori ovog podforuma, sto ukljucuje i odredjeni stepen urednistva, gde ako moze biti novog sadrzaja, ne stidim se da ga trazim od posetilaca (ali ne za sebe, ne cinis meni licno nikakvu uslugu), to je razlog zasto ja trazim slike od tebe, makar mi licno ne trebale ![]()
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 10-11-2012 at 03:14 AM. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]()
Sto ne radi ovaj "brzi odgovor"??
Pa dobro Boggy, kazes mi da ne trebam traziti mane u postu Nenadovom, ali ne mislim da je pametno sumnjati u neadekvatan tretman na osnovu jedne slike...ali OK, ne zatezem nista. Sto kazes nekad se translacija lako gubi u ovom cyberu.. ![]() Ok, idem da stavim onda temu sa linkom na taj site gdje sam dokumentovao izgradnju. Sva pitanja i kritike ( ne mogu trazitri konstruktivne, jer je konstrukcija davno zavrsena jeli.. ![]() ![]() ![]() A inace, jel posjecujete ovaj studiotips.com ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Moderator
|
![]()
Ne koristim...
Quote:
Sto se tice "resetanja", niko tebe nece resetati, jer ti se taj studio svidjao, ako se ista bude pisalo, pisace se zbog ostalih clanova i citalaca... ako to tebe ne bude zanimalo a ti preskaci "dosadne" delove gde diskutanti dave i gnjave ![]() ![]() I mozda je bolje da linkujes slike direktno na rumski... malo po malo... link na drugi forum je diskusija na drugom forumu... ne ovde... kako god zelis, na kraju.... Retko. Samo gs i prw. (barem ja)
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 10-11-2012 at 03:41 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() PRW? jesi mislio mozda PSW ili neki drugi ima?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Moderator
|
![]()
Ima drugi, PSW je migrirao velikim delom na PRW
http://prorecordingworkshop.lefora.com/ (isto "HiEnd" forum, nema anonimusa, obavezno ime i prezime clana, Thomas (Jouanjean) je moderator, ulaz je slobodan ![]()
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 10-11-2012 at 04:11 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||||||
Banned
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Xhotadi, evo kao sto sam ti obecao, da vidis prilicno ozbiljan studio/reziju velicine tvog prostora. IZvini za kvalitet, skenirao sam je iz knjige. Znam da sva ova difuzija vjerovatno nije opcija za tebe, ali vjerovatno je bliza realizaciji nego iznajmljivanje/kupovina drugog prostora, ako vec svoj studio ozbiljno shvatas. Sretno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]()
samo vi razgovarajte
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
![]()
senadinfaze nikako neču da se samo kritikuje, nego da se konstruktivno komentira (ako se hoče...).
Ako je takav stav svih strana onda se sve razume za?to je kod nekog projekta do?lo do kompromisa koji nije najbolje ili naoptimalnije re?enje ili čak blesavo re?enje pa i to se de?ava. Jeste nije mi materinji jezik i ponekad razumijem kakvu stvar pogre?no, nisam zlonamjeran nego ako ba? govorimo striktno o akustici da se zna ?to i kako, koliko ide preko interneta... Svi studii koje sam pravio imaju neki kompromis, neki veči (da ih uop?te ne odobravam) a neki manje koji u sup?tini nisu ni značajni. Pratim koliko toliko sve te pomenute forume, zadnju godinu dve manje, jer se ni?ta pametno ne de?ava (odnosno se ?ire kriva re?enja), ni?ta ne vidim pametnog, sve?ijeg... osim nekih tu i tamo primjera na svakih recimo cca. 5 godina...
We are Dyslexia of Borg. Fusistance is retile. Your ass will be laminated. Nenad Patkovic https://www.facebook.com/NedPat34 https://www.facebook.com/aeracoustics www.aer-acoustics.com http://www.distopiksound.com/ https://mixanalog.com |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
OVO je kucni studio !!! | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 39 | 10-07-2012 11:35 AM |
Kucni studio | Placid Art | Dizajn i konstrukcija studija | 46 | 28-12-2011 12:43 AM |
Kvalitet // Kucni studio | alfom | Razno | 7 | 21-11-2008 11:21 AM |
Kucni studio | Hayem | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 15-10-2007 11:08 AM |
kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 12:22 PM |