|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ova tema me je asocirala na Stabi gramofon koji sam imao pa sam poku?ao da pronađem sliku na netu. Nisam na?ao verziju 1 koju sam imao već verziju 2 koja je bila u ne?to tanjoj kutiji i koliko se sećam sa pobolj?anim ve?anjem-amortizovanjem celog sistema. Kutija je od punog drveta, gornja ploča pravo dimljeno staklo ne plastika, tanjir ručno rađen na strugu i precizno balansiran, filc umesto gumenog podno?ja na tanjiru. Brzina 33/45 se prebacivala tako ?to se podigne tanjir pa se kaji? prebaci sa jednog kotura na drugi manji ili veći. Motor je bio izuzetno precizan Papst ako se dobro sećam sa strahovito malim podrhtavanjem bez ikakve elektronike. Prosta, a sjajna stvar! Ali skupa, mislim da me je to zadovoljstvo sa ručkom tada ko?talo nekih 2.500 nemačkih maraka!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Evo me konacno da se javim,malo sam bio odsutan,malo nisam imao net i tako
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Daleko lakse....
![]() EDIT: jedino je zbog mp3 danas bizarno jednostavno doci do muzike kakvu god zamislis... ali ako pricamo o plocama i ponasanju ljudi prema muzici... to nema veze sa danasnjicom
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 19-10-2012 at 12:28 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase dongle i problemi sa plocom | Hollywood | Computer Hardware | 4 | 11-05-2010 02:07 AM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |