|
|||||||
| Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#18 |
|
Junior Member
|
Evo me konacno da se javim,malo sam bio odsutan,malo nisam imao net i tako
Savo dodatna oprema za gramofon bas lepo izgleda,kladim se da je u tim vremenima bila puno kvalitetnija od danasnjih kojekakvih proizvodjaca ,ja bas sad lovim neku cetku da nadjem,jer mi se prasina cesto hvata na iglu,pa moram kako mi je boggy rekao finom cetkicom da to skidam,nadam se da nedju ostetiti iglu,ali sa onim trunjem na igli ne ide da rovari po ploci. Ovaj stabi koji si postovao me odusevio totalno,pogotovu ovako u drvenom fazonu,ali cifra je bila o la la u danasnje vreme i sa ovim platama,pogotovu mi mladje generacije. Kako je u to vreme bilo,jesu ploce bile skupe,gramofoni,jel se to moglo lakse priustiti nego sada?
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|