|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
...ništa, ništa... ....samo vijam 300-ti "thanks"...
![]() ![]() ![]() ![]() ************************************* Ej, pazi da ne odeš u neki "heavy"... Sad je odnos već dosta bolji, zalepi još taj vokal, "Laza" (LA2A) to radi erotski! Poslušaj one prve linkove što sam ti ostavio, (koliko god "kakvi" da su) to je taj "radijski zvuk" koji će da "prođe" ( a bio sam urednik ( i muz. i gl.i odg. i producent radija (državnih i privatnih)) ... Znam šta ti kažem, znam kako urednici razmišljaju... Guraj to za "širu" masu... Čim "Šabani" čuju heavy, odmah "shift+delete"... Realno, "ostavi" materjal jedno 3 dana ako nemaš "dead-line" , NI JEDNOM NE PALI, i sedi onda i završi... Sad ti je dance-trance-stage u glavi... Odmori "lubanju"...! Uradi to, pusti nas da kenjamo, ali sedi i "spiči" to i stani iza toga! Ende! Pozz
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Drage volje doniram u tvoju kasicu. Ništa ne košta, a i ne goji. Osim toga, potpuno si u pravu što se tiče odmaranja mozga i ušiju
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 23-08-2012 at 02:29 AM. Reason: mozak i uši |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Odmaram lubanju (
) do veceras jer je tad kao "dead-line"... nestrpljiva mi artistica
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
?ao mi ?to ne čuh one prve verzije, ali zaista se nerijetko desi da ganjajući neku tehničku perfekciju odlutamo od poente...
Meni je ovo jako jako stu?eno. Sve hoće vani, a ni?ta ne mo?e. Slu?am na tri slu?anja i leglo je tek na malom crap slu?anju (imam utisak da si ba? mnogo u?tinuo donju lagu i umjesto da kick i bass di?u - ne da? im), ali tu me ba? napadno dočekuje vokal, koji na refrenu i mo?e da prođe, ali strofa... ![]() Aj vrni prvu verziju miksa ako ti se da
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Hm, moram da vidm da li ih nisam pobirsao
![]() EDIT: http://www.sendspace.com/file/7xtw26 Evo, iskopah ga.
http://soundcloud.com/drasko-popovic http://www.youtube.com/user/madmuzzy84?feature=mhee Last edited by MUzzY; 03-01-2013 at 02:16 PM. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|