|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
...ništa, ništa... ....samo vijam 300-ti "thanks"...
![]() ![]() ![]() ![]() ************************************* Ej, pazi da ne odeš u neki "heavy"... Sad je odnos već dosta bolji, zalepi još taj vokal, "Laza" (LA2A) to radi erotski! Poslušaj one prve linkove što sam ti ostavio, (koliko god "kakvi" da su) to je taj "radijski zvuk" koji će da "prođe" ( a bio sam urednik ( i muz. i gl.i odg. i producent radija (državnih i privatnih)) ... Znam šta ti kažem, znam kako urednici razmišljaju... Guraj to za "širu" masu... Čim "Šabani" čuju heavy, odmah "shift+delete"... ![]() Realno, "ostavi" materjal jedno 3 dana ako nemaš "dead-line" , NI JEDNOM NE PALI, i sedi onda i završi... Sad ti je dance-trance-stage u glavi... Odmori "lubanju"...! Uradi to, pusti nas da kenjamo, ali sedi i "spiči" to i stani iza toga! Ende! Pozz
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
" originalni " Van Gogh " | Max | Dragan Ivanović | 44 | 28-03-2007 11:15 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |