|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Trenutno nisam pri računaru, pa pi?em koliko me sećanje slu?i... Mislim da uop?te nisam koristio kompresiju na pojedinačnim elementima bubnja, nego samo na drum folderu (radim u Reaperu, to je zapravo "sub grupa" u ostatku svemira). Na pojedinačnim elementima sam imao samo Reaper-ov ReaEQ, a na grupi samo Stillwell Rocket, al' onako "momački" navijen, pa sa najsporijim attack time-om. Nikakva paralelna kompresija, straight "drum group". Ono čega se pak dobro sećam je da sam na Overheadima poprilično (i vrlo ?iroko) skinuo negde oko 5k (bell) ![]() Od reverba: na bubnju Redline Reverb, preset "Redline 300 Studio B" (jedan od meni omiljenih) koji mislim da nisam ni "čačkao". Pa sam u njega slao pomalo i iz nekomprimovanih pojedinačnih kanala i iz komprimovane grupe. Mislim da nisam slao iz Overheada... e da, valjda na dobo?u pored Redline-a ima i Valhalla Room-a koji mi je inače slu?io za mu?ki vokal i hor. Sad, mo?da je bez veze da ti na pohvalu uzvraćam istom merom (ja tebi"serdare", ti meni "vojvodo"), ali ?to reče Pli?ani - stvarno si ih odlično spakovao. Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |