|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Druze, ne slusaj komentare. Probaj!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Zasto da ne slusa komentare?
Ako neko nema iskustva onda mu komentari mogu dosta pomoci ( naravno ako zeli i zna da slusa ) Neka ih poslusa ali nek i sam poslusa ![]()
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Apsolutno!
Zato i pitam naravno, cijeneci iskustvo i strpljenje ljudi na forumu. Zelim da rijesim pitanje preampa na odredjeni period tako da mi je jako bitno da ne saram i ne fulam, da ubodem u sridu! Definitivno sam suzio izbor na ISA ali dok ga konacno ne dobijem vjerovatno necu prestati vagati. a i nista prije 10-15 dana. Stoga, zedan sam svakog konstruktivnog komentara! ![]()
http://slikaipilika.bandcamp.com/ Last edited by Ngino; 06-07-2012 at 09:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Focusrite Platinum Voicemaster i Focusrite Platinum PENTA? | tex viler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 06-10-2010 10:25 AM |
K: Focusrite ISA one ili sl | Arthur | Kupujem/trazim | 0 | 12-08-2010 12:40 AM |
Joemeek sixq... | "7" | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 13-05-2008 01:35 AM |
focusrite pro 26 i/o | liman021 | Computer Hardware | 1 | 20-04-2007 02:15 PM |