Quote:
Reći da na svu sreću nešto nisi razumeo je prilično detinjasto i ne bi trebalo da se pojavi kao konstatacija niti nekakav argument u bilo kom iole ozbiljnijem razgovoru
|
Moj odgovor je bio replika na ovo:
Quote:
vidi se i po nacinu razmisljanja da nisi jos kompatibilan sa rambom, ali polako, postaces i ti kvazi intelektualac sa interneta, daj si vremen
|
Na ozbiljan razgovor, ozbiljna i dosetka. Ako treba da prevedem - nikada nisam voleo to što Rambo radi. Niti me je oduševljavao, niti sam se folirao da mi je super fora kad čujem svakojake urbane legende vezane za njegove koncerte gde se 5 ljudi iz različitih gradova hvali za istu "skeč" situaciju koji je "samo u njihovom gradu" izveo.
Meni Rambo ne smeta. Ja nisam ni otvorio temu. Samo dajem sebi za pravo da umesto da po automatizmu kažem "bravo Rambo, jebo si im kevu BRE!" kao neko derište koje je samo protiv sveta kažem da mi je izgledao smešno i neuverljivo. I iskreno, s obzirom na intelekt koji ima - očekivao sam i više od nastupa. A na stranu što je imao mnogo bolje pesme u svojoj karijeri.
Vezano za "in" i "cool" termine - ako kažeš da je ESC trećerazredno takmičenje, kakvu umetničku crtu očekuješ? Pusti da ESC bude ono što jeste. Ja svake godine mogu da izdvojim barem 3-4 pesme koje baš prijaju kada ih čujem i to je po meni sasvim dovoljan doprinos ESCa. A na stranu što uglavnom žiri bira kvalitetne pevače pa i ima šta da se čuje za nas, "profesionalce".
U nedostatku boljeg takmičenja, meni prija da pogledam makar ovo "trećerazredno" koje je ove godine bilo slabije po kvalitetnu nego inače.