|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
Drugari,
Da li je neko imao problem da grafički gui svih Waves 9 pluginova istrokira kad ugasite prozor samog plugina i pobeli što ujedno napravi fatalnu grešku u Cubaseu (Abletonu takodje)? Pluginovi rade do momenta dok ih ne ugasim, nakon toga... sve je kaput?! Edit: nakon malo guglanja, skapirao sam da ocito problem pravi onboard graficka Intel HD Graphics na mom Fujitsu LifeBook AH530 (i5, 4gb ddr..) Da li je jos neko imao ovih problema, jer sam i pored update-a drivera, koji je btw. up 2 date, u istom problemu... Da li mozda ovaj R2 repack resava tu situaciju? Edit v2: PRONAŠAO SAM REŠENJE ![]() Bio sam dovoljno dokon da probam da li sa Window-ovim VGA driverom sve radi kako valja i - bio sam u pravu! Plugin šljaka u fulu! Obzirom da mi je aplikacija koji Fujitsu daje za proveru drivera rekla kako su mi svi drajveri up2date, u solo potrazi po intelovom sajtu nabasao sam na verziju drivera objavljenu 12 januara 2012, skinuo je, instalirao i sve PLEŠE! Ono što me je bunilo jeste da mi je i Java aplikacija na Intelovom sajtu sugerisala da, obzirom da su mi svi driveri up2date, "pročešljam" support proizvodjača... Ispostavilo se nepotrebno. Nadam se da će neko ovome pomoći ![]() Last edited by DEMONIO; 06-05-2012 at 08:23 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves WNS - AES'09 | Mika Technika | Audio Software | 3 | 17-10-2009 05:02 PM |
Waves SSL ??? | S-S-R | Audio Software | 8 | 18-10-2007 04:07 AM |
Waves SSL? | marestudio | Audio Software | 8 | 14-01-2007 03:12 PM |
Waves SSL... | peraZdera | Zoran Vračević - Vrač | 6 | 28-07-2006 06:11 PM |