|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
hm nisi ba? pro?itao ili nisi htio razumjeti
Sve te stvari vezane uz mix i produkciju nisu u mojoj domeni tj jednostavno nemam vremena da nau?im. Pitanja su bila kreirana na bazi ne?eg vezano uz podru?je kojimse bavi ovaj sajt ![]() Za nekakve stvari vezane uz iole napredniji mix ja nemam ni vremena a bogami ni novca. A bez toga ne ide. Dvije stvari koje sam pitao onako a da ?e mi mo?da trebati bile su nature vsti i mr. sax tj kako ga natjerati da svira.Iako nature soundove imam u audio obliku a ovaj drugi vsti tj sax vu?em iz halion one jer stvarno nikad nisam uspio natjerati kontakt player da ispusti zvuk mr. saxa.S time da mi u biti on treba samo da uokvirim sliku glazbenog zadatka a ne za neke druge stvari. A onako usput mislim da je vrijeme da se bacite na druge poslove a ne tro?enje resursa u ovom postu. Napisao sam da objasnim a sad ga modusi modu i pobrisati. No evo jedne za kraj. Prije mnogo godina jedna osoba mi je rekla ne?to ?to se vrlo lako mo?e primjeniti bilo gdje.Na bilo ?emu.. Kad te starac od sedamdeset godina zamoli da mu pomogne? da prije?e cestu bi li bilo fer ok da mu ka?e? da je hodati samostalno trebao nau?iti prije 7 banki. Nadam se da nisam nikog uvrijedio jer mi namjera nije bila takva pozz. Last edited by silent; 19-04-2012 at 12:23 PM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sugestija : server | alavuk | Predlozi i sugestije | 3 | 29-12-2006 09:36 PM |
mali prijedlog | zvincic | Predlozi i sugestije | 3 | 14-06-2005 01:46 PM |
Prijedlog | cevap | Predlozi i sugestije | 8 | 18-01-2005 06:34 PM |
LESHA sugestija!!!!! | bumbar | Predlozi i sugestije | 3 | 24-12-2004 01:21 PM |
Mati?na(prijedlog) | djale | Computer Hardware | 8 | 24-12-2004 02:53 AM |