|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
I ja da se po prvi put oprobam,mada sam ja radio drugu pesmu,Lite my fire.
Pozdrav svim forumasima,i voleo bi neki komentar,bas bi mi znacio. http://www.box.com/s/56b27c58969f608c626b |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
oce biti kakvih komentara?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]() Ni svojim miksom nisam do kraja zadovoljan i svestan sam propusta...i u snimanju itd... To naravno podleže pitanju ukusa itd. Nije ovde po(j)enta postaviti "neki" miks, već "izvući" ono nešto iz istog! Ostaviti "potpis"...! Ne znam da li sam ja ili neko drugi nešto uspeo, ali poslušaj malo, pa sam donesi sud. Ako ću ti biti bolji drugar ako ti kažem "do yaya care!" , onda ti i nisam neki drug... ![]() Mislim da pitaš nešto što već znaš...! Možeš mnogo bolje, smrtno sam uveren...! Ne samo ti... Poz'
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Evo i mog poku?aja: http://dl.dropbox.com/u/30496998/MANIAC%20V2.mp3
Odavno nisam radio ovo (mislim miks muzike), poslednjih 25 godina miksujem filmove, pa se ne osećam previ?e kompetentnim... Ali, kako nema nikakve love u igri, znači čista zabava, ?to se ne bismo sigrali malo! Inače, ovo je prvi put da koristim Reaper, pa sam se malo navikavao i nisam uop?te koristio nikakvu automatiku (?to inače radim u ogromnim količinama). Svi EQ su reaEQ, svi kompresori su ReaComp, jedino su reverbi eksterni: Valhalla. Na masteru ima malko Ozona4. Eto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Mix dobar, da se "nikome ne zameriš".... !
No bez "potpisa" je... Ali to je folozofija i za filozofe... ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
Btw, može li da se zna ko je svirao? Nisam to pronašao u threadu, a svidja mi se, uživo, baš kako treba. Jedino mi se vokal nije preterano dopao (ja baš nisam ljubitelj tih visokih registara i "oh, yeah" poštapalica), al' to se valjda i čuje u mom miksu. Inače, ovaj mp3 encoding razvaljuje zvuk, kako ljudi mogu da slušaju to djubre? Originalni mix u .wav formatu zvuči potpuno drugačije (ne kažem ovo da se bilo šta vadim). Last edited by Plishani; 26-04-2012 at 09:02 AM. Reason: još malo podataka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |