|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav!
Da ne otvaram novu temu nadovezacu se na ovu. Kupio sam ESI nEar08 eXperience pa imam par pitanja. Kad ih ukljucim i priblizim uvo na nekih 15-20cm visokotoncima cuje se tih sum. Zvucnici nisu povezani kablovim na karticu. Znaci, samo su ustekani u struju. Posto sam relativno nov po pitanju monitora, da li je ovo normalno (neki normalan sum pojacala) ili postoji neki problem? Sam sum ne predstavlja neki problem jer se ne cuje na normalnoj razdaljini. Samo na manje od 20-tak cm od visokotonaca. A drugi problem je kad povezem zvucnike sa karticom balansiranim kablovima. Sum se i dalje cuje, ali sad se kroz sum provlaci i tih isprekidan pisak. Kartica je M-audio Fast Track Pro. Mozda su kablovi losi(nisu bilo bog zna koliko skupi) ili je neki problem sa strujom. Nemam pojma. Ako neko ima ovaj model monitora moze da podeli svoja iskustva u vezi ovih stvari. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Junior Member
|
![]()
Otkrio sam odakle dolazi taj isprekidan pisak. Od monitora laptopa. Kad zatvorim laptop ugasi se monitor na njemu i nestane pisak na Esi-jima. Kad ga otvorim eto ga ponovo. Moram da drzim laptop dalje od zvucnika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Velicina basa na monitorima | Korg78 | Monitoring | 1 | 12-05-2011 04:20 AM |
Malo o monitorima | blags | Live Sound | 14 | 03-12-2010 06:18 AM |