|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Hvala, ali i tu sam gledao, kao i na masi drugih sajtova, i nisam nasao tacno ono sto mi treba. Medjutim, izgleda svako racuna da nije tesko spojiti 2+2, pa zato i ne stavljaju. Ja to nisam znao, ali sam ceprkao po netu danas, i uspeo da gledanjem raznih sema sprckam ovo. Jel' tacna sema?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
sema je tacna, samo napred,
lemilicu u ruke ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Preduhitrio si me! Ako imas samo jedan dpdt, to je to sta mozes da uradis. Sa jos jednim, isto sve kao na semi samo izmedju bridge magneta i switch-a, imas series/paralell za oba magneta.
Postoji i master series/paralell mod, sa samo jednim dpdt, ali je to veliko zezanje, moras da razvalis magnet, a nisam siguran da li vredi muke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]()
Ma jok matori, bas hocu samo neck magnet paralelnu opciju. Mada, zaintrigirao me jedan lik, rece mi da uz pomoc 5-w super switcha moze da se uradi ovo sto hocu bez DPDT-a, sa jos vise opcija. A to mi odgovara, jer gitara zapravo trenutno ima samo 1 aktivni hambaker i volume pot, a ja hocu da busim rupe za neck magnet, switch, DPDT i tone pot, pa bi tako upotrebom tog super switch-a bilo manje posla, mozda i estetski gotivniji rezultat, a jos opcija, sto nije lose.
Evo, citiracu ga, pa ako mozete da mi pomognete oko seme za to (i njega sam pitao, ali ne znam da li ce da odgovori i kada): Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
S Serija, mislim cela. Ima sema na ibz sajtu. Ako ti se nesvidja rucka, moze svasta ludo da se uradi i sa rotary-5-switch, a la prs... Ali je sam switch vrlo skup ako valja, i malo je slozenije ako nisi vican hrpama zicica...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ma jok, bas mi je lever switch gotivniji od toggle-a. E, nasao sam semu.
http://www.dimarzio.com/sites/defaul...e_ep1112rg.pdf Ali, jedno pitanje - da li su Di Marziov 5-w super switch i Fenderov super switch isti? (pitam, jer sema vazi za Di Marziov). Uporedi ovde http://www.mitrosmusic.com/proizvod/...EP1112-%2A%2A/ http://www.mitrosmusic.com/proizvod/...-Super-Switch/ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vezivanje 3 kompa na glavni master | Geronimo | Computer Hardware | 0 | 24-08-2009 07:59 PM |
Potrebna pomoc oko povezivanja magneta? | lakir | Gitarska Produkcija | 7 | 07-08-2009 03:08 PM |
Instalacija DiMarzio magneta. | Forumski | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 25-11-2008 07:44 PM |
Zamena magneta | LAMPASH | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 01-05-2006 12:35 AM |