|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Postovanje forumasi : )
treba mi jedan savet. Naime imam 3 mac-a i jedan pc. Master komp mi je powermac a ova tri su slave. Hocu da ih sve sync-ujem. Na masteru imam logic 8 kao i na ostalim mekovima a na pc-u cubase 3. Hocu da vise kanala povlacim iz svakog kompa i usnimavam u master kompjuter. Znaci da se snima u master midi+audio sa svih ostalih kompova. Skapirao sam da mi trebaju ADAT-ovi na svakom kompu ukljucujuci i dva para ulaza na master kompjuteru. Njie mi najjasnije da li ADAT svaki nudi sync tako da kada ih povezem nemoram da brinem da li ce svi biti u sync-u?? Od kompjutera slave-ovi su: iMac G5, Powerbook G5 i P4 3.0 GHZ PC Master: Powermac G5 Od trenutnih kartica imam digi002R, fireface 400, m-audio solo i m-audio 2496. Sta mi je potrebno da resim ovaj moj problem ?? Hvala svima unapred. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Povezivanje dva kompa | akordeonista | Computer Hardware | 16 | 24-10-2009 06:22 PM |
pre master, master i finalni produkt. | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 39 | 19-05-2009 09:14 AM |
Master za CD i master za audio kasetu | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 04-05-2005 04:27 AM |