|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Da ne postvaljam novu temu...
Pre svega apsolutni sam pocetnik... jeste da od srednje skole klepam po fruity loops-u, ali tu je sve uvek pocinjalo i zavrsavalo se... a od tada ima skoro 12-13 godinica. To je vise za mene hobi, nego neko ozbiljno bavljenje muzikom ![]() Moj problem je sledeci... imam lap top koji naravno ima integrisanu zvucnu... Kako god probao da podesim fuity loops, cim dodam neke "komplexnije" synth-ove ili nakacim neki efekat na odredjeni kanal, dolazi do krcanja, sekcanja, izuvijanja zvuka... kontam da je resenje u kupovini externe zvucne kartice... danas sam ceo dan citao o tome i poprilicno sam zbunjen, jer sam pronasao par modela do 200e sa svakojakim cudima i dodacima koji meni u principu nece trebati, ili ja ne znam da li trebaju... Da rezimiram... meni treba externa zvucna, sa podrskom za midi, i da mi na njoj pravljenje muzike u Fruity Loops-u, Reason-u... ne predstavlja muku... Znaci nikakve varijante za live snimanje gitara, bubnjeva, vokala... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
zvucna kartica pocetnik |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
spajanje monitora (početnik) | matija | Computer Hardware | 4 | 08-04-2009 01:12 PM |
ReWire sa USB zvučnom karticom | dragan7 | Computer Hardware | 1 | 05-12-2008 10:30 AM |
u potrazi za kompresorom... | Joyba | DSP forum | 21 | 20-09-2007 05:01 PM |