|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Čika Arthure, with all due respect, imaj na umu da sam "stara trgovačka džukela" i da znam šta govorim! Kada gledaš Thomann,gledaš isključivo .de/de...! Ljudi gledaju gb cene, koje su drugačije obračunate i poreski i tržišno i tu debelo greše, misleći da se radi samo o jeziku kada kliknu na zastavicu! Drugo, ... ah...: http://www.thomann.de/de/klark_tekni...9c71ae8c15da02 U paru su 109, sa sve švapskim porezom (koji ti vrate na granici, koliko je već 19%..?..)...pa može i jeftinije da ispadne, ko ima nekoga ko dolazi ili sam pokupi....i tako redom pregledaj... ...na .de/de. Treće, stalno kokodačem, ZAHTEVAJTE CENE, predočite im stanje u DE, jer je jedino RELEVANTNO za Srbiju (i region), pa kad vas o'lade, ostavite broj, ZVAĆE VAS...!!! Ili nemojte kupiti...Ko ga j... Nije da je 'lebac, pa da mora! Bio je oglas za 9632 (da l' iz Bosne ili "dobrog polja" , zaboravih, za 130€, sorry, možda sam prevideo da je to izuzetak). Sa četvrte strane, "piše u oglasu 250"... ...Pa piše i na tarabi nešto na "p"...pa nije...! ![]() ...Vidim ja i UAD1 za 250€, pa se ukiseliše po ogl.sekcijama... ![]() Stvar je da ponudiš i čekaš da se javi...ili ne... Može za 250, ali za 4-6-8 meseci da se proda... "Postoji sistem. A u sistem' si ti bato i ti tato i ja. Ja sam za pekara u Beograd' završio"... ![]() Sve to u cilju da se ljudi "mrdnu" i da razmišljaju, bez obzira da li kupuju ili prodaju opremu...! poz'
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
8ch preamp? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 11-12-2008 10:44 PM |
Mic Preamp | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 12-10-2008 07:11 PM |
Preamp? | Rhino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 11-11-2006 10:52 PM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |