|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Osmohiljaditi clan se pridruzio nasoj maloj komjuniti,nije hrdjavo
![]() ![]() Ne bi bilo lose kad bi "starci" napisali koju o tome kako je sve pocelo,ideja,entuzijazam,ta neka stvaralacka energija pa sve do realizacije i prvih koraka!Cijenim da je ovo daleko najozbiljniji forum ove tematike u ovom dijelu Evrope,sa istinskim i prekaljenim znalcima,profesionalcima i strucnim ljudima u ovome poslu! I drago mi je da sam tu ![]() ![]() Koji su (bili i bice) najveci izazovi,planovi za buducnost,najvece teskoce i problemi,razne anegdote, evo neka rijec imaju osnivaci i pioniri Rumskog ![]() ![]() UZDRAVLJE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
^ +1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Super vest
![]() Samo mi je krivo sto od tih 8000 mozda 15-20 njih aktivno ucestvuje u debatama. Cini mi se da na forumu nije postignut dovoljan stepen tolerancije i pozitivne/ohrabrujuce atmosfere da bi se vise ljudi osmelilo da postavlja komentare... Al sve u svemu odlicno, ovim je rumski dokazao da je ispred svih slicnih sajtova u regionu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
ima JAKO PUNO ozbiljnih likova koji na zalost, vise nisu aktivno prisutni..
![]() Steta..
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
RUmskom samo zelim da nastavi, jos jace, jos brze...
U zadnje vreme (kako je pao sneg), sve vise ljudi pise, sto je super ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja muzičarima i producentima ?elim da od plaćenog posla ne sti?u da pi?u na Rumskom.
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
To je lepo receno!
Izvinjavam se svima, malo me stislo sa obavezama (da barem nemam vremena od posla od kojeg zgrcem gomilu para, kako ti Znace rece ![]() ![]() Ajd uzivajte na forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
KORG DW-8000 ili EX-8000 | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-04-2005 08:28 PM |
Izbacivanje (ban) clanova s foruma | ANITA | Predlozi i sugestije | 24 | 22-03-2005 10:35 PM |