|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Ovako.
Ja predlazem da se uvede princip da se ucini BAN osoba koje prekrse pravila ponasanja ODMAH cim to ucine. Ali po principu da im pristup forumu bude onemogucen na jedno vrijeme (npr. 7,10,15 dana..), a ne za trajno. Time bi CESCE opominjali clanove, ali uvijek bi bili otvoreni dati novu sansu. Tek ako je netko stvarno freak visoke razine.. i to treba uciniti nekoliko puta .. izbaci ga se za stalno. Znaci, umjesto djeljenja kartona - djeljenje bana na tjedan dana.... Sto mislite o tome? Time cemo sprijeciti i upisivanje istog clana pod drugim imenom gdje mozemo ocekivati isti obrazac ponasanja. Bolje ga pouciti necemu i pustiti da nastavi na visoj razini. Anita |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ovo je sasvim ok, naravno ako je tehnicki izvodljivo.
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
pa ne znam koliko je to dobro, sta ako neko prosto ucini neku gresku i sada da ga odmah banujemo zato sto nije procitao pravila?
ja sam nekako vise za ovo opomena ili dve pa ban...ovako ce neko morati mnooooooooooogo da se trudi da bude banovan zauvek.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
ali da budu javne opomene..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
E, a smemo li da muvamo jedni druge , pocelo prolece..........Valjda ima mladih producentkinja na forumu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Kad smo vec kod proleca....Nema mi haskija vec cetvrti dan
![]() A sto se tice banovanja - against all forms of banning ....Ziveli< |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Ma naravno da bi tako trebalo biti!
Kako ste zakljucali tamo temu o banovanju, morat cu odgovoriti ovdje na neke stvari. Mislim da su u igri bili alokawee i shakespeare... Ona primjedba s politicarima koji zakuhaju pa se kasnije pretvaraju u mirotvorce! Ne znam koliko se ja mogu usporediti s politicarem, ali se mogu usporediti sa roditeljem koji zna osjetiti kad je netko naucio lekciju i kad je vrijeme da se ukine kazna. Ako kazne nije ni bilo, nije postojala ni mogucnost da se nesto nauci. DRUGO! Netko je rekao da je cipela banovan po osobnom nahodenju (pretpostavljam da ste mislili na moje).... i da je tako, bilo bi apsolutno bezrazlozno i nepravedno (i na to admini ne bi pristali!!!!). Ali nije! Svi koji su bili UKLJU?ENI u bilo koju raspravu s njim, bili su za to. TRECE! Ako je moj prijedlog za ban clana ono sto je najruznije sto se dogodilo na forumu, onda pretpostavljam da se ovdje moje prisustvo nekima ?ini suvi?no?! Nije mi prvi put u zivotu da REAKCIJA na lose stvari, bude osudena vise od samog uzroka. I to samo radi straha nekih koji misle da se mogu naci u istoj kozi (cipele), a to znaci da stvar nisu razumijeli. Raprave, sva?e, emotivna ispoljavanja su jedno.... prijetnja Biblijom, duboko osu?ivanje i propovijedanja nama gresnicima je DRUGO! U tome je bitna razlika, ljudi moji! Jos se nitko na ovom forumu nije nasao tako ponasati! Nitko. Ovdje ce uvijek biti hrpa ljudi sa kojima cemo se ponekad porjeckati i ne slagati i to nema apsolutno nikakve veze sa mogu?no??u da se takvi izbace ili slicno. Ja se iskreno nadam da potrebe za ovako ?im vi?e ne?e biti!! Kao sto nije ni bilo... od kad sam ovdje.... I iako u dushi jesam mirotvorac (vise nego politicar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Rat za mir" to mi zvuci itekako poznato ![]() ![]() Neka se neko osevapi pa zakljuca i ovo. Please ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Update foruma! | diviner | Obavestenja | 17 | 15-01-2009 02:14 PM |
Gost Foruma | Mogli | Predlozi i sugestije | 3 | 07-04-2005 07:10 PM |