|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Predlozio bih da se omoguci gostu foruma da sam odgovori na postavljeno pitanje, a ne da ga teramo odavde sa nasim pubertetskim prepucavanjima! Zamislite sebe u toj poziciji...gledate kako jedni drugima odgovaraju clanovi foruma na dve strane i prosto se umorite od toga...gubi se kontinuitet...i na kraju dignete ruke od svega!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Upoznao sam se sa Vladom proslog leta i bili smo duze vreme zajedno, tako da sam ga mogao malo proceniti. Ne hvalim ja njega iz kurtoazije ili zato sto me je castio sa tri dupla pelinkovca, vec zato sto on to stvarno zasluzuje. On je sagovornik koga svako moze pozeleti, tacno zna da stvori jednu prijatnu i opustenu atsmoferu, ali mislim i da zna da proceni sta je sustina (zato je i uspeo), a sta gubljenje vremena. On zeli da sa nama podeli svoje znanje i ubedjen sam da mu pocinje smetati to kad neko drugi odgovara na pitanje koje je njemu postavljeno. Normalno, on to nece reci (stvar kulturnog vaspitanja), ali vremenom cemo sami to osetiti. I druga stvar, ne radi se tu samo o Vladi, vec i o drugim ljudima koji ce biti nasi gosti foruma, a koji na primer nece imati takav diplomatski takt kao Vlada.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Ovo je i moje misljenje .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
predlog za gost foruma | alavuk | Predlozi i sugestije | 30 | 10-10-2006 02:07 PM |